Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Disney tv po

Dneska jsem si pořídil Disney Tv mám jí zatím asi 5 hodin koukal jsem na Popelku teď civim na Eltona Johna a chci znát váš názor na tuto službu obraz je v pohodě dík jde mi o obsah kvalita je v pohodě a jinak jsem na nic dál nekoukám a možná jsou to jenom vyhozené peníze? :ogre: :))

lglb
Registrace: 9/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Disney tv po

aký máš názor na bodky a čiarky ?

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

Ja mám netflix HBO max a bohato to stačí. Viem do čoho som išiel tak ma názor nezaujíma. Ty si predplatíš Disney a potom otázka na skúsenosť? Nemalo to byť opačne? Inak každý si vie dohľadať čo je pod platformou Disney aký žáner. No a k tomu čo píše Brumo, je pravda že som si to musel aj tri krát prečítať, aby som pochopil o čo zhruba ide. :)))
Minule sa tu aj rozoberala problematika gramatiky. Áno, je to koľko krát smutné, keď človek vidí po internetových fórach tú gramatiku. Ja sa snažím písať spisovne, možno urobím sem tam chybu aj ja, ale ťahá mi už na 50, a keď som bol povinne školsky dovhádzajúci, nejako som sklony k spisovnému jazyku nemal, no ono to ide asi tak nejako vekom a hlavne o to, pod čo sa “podpisuješ”. ;)

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

lglb

Co to je za dotaz? :lookaround:

Máš službu, tak si jí pořádně vyzkoušej, prohlédni nabídku a pak se sám rozhodni, zda-li ti vyhovuje a budeš si jí případně platit.

Co člověk, to názor. Sám si platím několik služeb, ale zrovna jediný Disney nepotřebuji, nemá pro mě zajímavé tituly. Ale určitě bych nikomu neradil, nedovolil si to, ať si to neplatí, že je to o ničem, jelikož každý člověk má jiné preference, pokud to tedy není mimino, kterému věci vybírají rodiče.

Někomu chutná výběrová šunka, druhému stačí šunkový salám. Většinou se rozhoduješ sám podle chuti, co si koupíš...

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006

Já mám taky Disney+,pořídil jsem kvůli malé už asi 3 film nejde pustit česky,tak že si to dále předplácet nebudu,když vysílají v čr měli by česky-např.film Sám doma 2,kdyby to byla novinka,ještě se to dá pochopit..ale takhle..nevím no... Rv

jansmrz
Registrace: 3/2015

@BBS, @Iqlb,

tak ja bych si dal tu vyberovou sunku a Uherak/Polican.a cabajku,kvalitni syr. 👍
tyto vjeci netflix,hbo,disney,apod me vubec neberou, tech par filmu co tam pro me je si dokazu skouknout i jinde,a nepotrebuji ztracet cas. 👍

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@Bohemia cz

Však o tom píši, každý má své preference a může si vybrat, co se mu líbí.

Ano, máte také pravdu, vše se dá někde shlédnout (čti upirátit), já Vám to neberu, ale asi to není něco, s čím by se slušný člověk chlubil.

Také ne všichni zde diskutující na Parabole kradou obsah (jsou zloději), potažmo salám a sýr v obchodě.

Jsem zvyklý za služby platit a nestydím se za to, jelikož také si beru za práci/služby peníze. Vím jistě, že by se mi nelíbilo, kdyby mě někdo okrádal...

Netflix, Max, Oneplay, Apple TV, Lepší.Tv, AntikTV, Skylink Live TV, Sweet.TV, TiViMate, KODI, Homatics Box 4R K PLUS, ... Na něco koukám, s něčím si hraji, testuji a zkouším nové věci.

BBS
Registrace: 1/2006

@BBS

tech "mých" par filmu dokazu skouknout i jinde napr kino nb oficialni televize, a nevim co je to upiratit? za vsechny sluzby ktere mam musim platit.
jinak uprimne ja na televizi moc nekoukam. 👍 pro me proste ten netflix nb hbo nemaji smysl bo stejne bych na to nekoukal a oboji jsem zrusil.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

Za mě stačí HBO max, dávají přednost kvalitě před kvantitou, a to já oceňuji na VOD platformách nejvíce.

William cz
Registrace: 10/2016

mel sem nejdriv nflx, hbo go, a ted amazon prime protoze je nejlevnejsi tak sem chtel zkusit nez prijdou ostatni s levnejsimi tarifama s reklamama.
200kc je pro mne zatim moc, obzvlast kdyz za par mesicu uz neni na co divat.
uz od zacatku sem vedel ze disney nemuze mit vic nez netflix, spis jako hbo tak sem se nenachytal na rocni zlevnene predplatne. coz potvrzuji i ostatni ze po dvou mesicich uz neni na co tam koukat. a v disney to dobre vedeli proto neudelali mesicni levnejsi predplatne jako mel netflix.

novice2k
Registrace: 2/2022

@novice2k

Ano, lidé co se nechali strhnout ročním předplatným toho teď litují. Však tam nebyli schopní za půl roku přidat ani sám doma 2 v CZ dabingu, což je skandál!

William cz

Děkuji za info,teď musím po operaci ležet doma a je to nuda až budu v práci tak na tohle nebude čas a vše nej do Nového roku a hlavně to zdraví R^

lglb
Registrace: 9/2017

@lglb

Takyy R^

William cz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra