![]() |
|
Swwet.Tv novinkyAhoj, byly přidány Eurosporty 1 2 a další Discovery kanály. |
habanero
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 207 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Swwet.Tv novinkyAno den před Vánoci tam byli. Ještě před nimi StB včetně sportu který na český platformě nikde jinde neníIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Swwet.Tv novinkyA myslím že vyřadili ze sportovních M4. Což mi zas tolik nevadíIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
SwwetOmlouvám se, správně Sweet.Tv |
habanero
![]() |
|
RE: Swwet.Tv novinkyjj,můžu potvrdit - je to tak... Takže nabídka se o moc blíže přiblížila k Antik Tv.... Sweet tam ale nabízí němecné RTL a Vox a Antik má zase "Regionálky" a rádia.Tam dokonce přibila od Fun Radia tématická rádia...![]() Ale Sweet má zase naopak "videopýjčovnu",kde si můžeš film ve Full HD půjčit 60Kč (v SD poloviční cena) na 30dní a nebo koupit cca 250Kč ve FullHD...Moooc zajímavě se to vyvíjí... ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@jamess96kupovat film za 250 kč může jenom blázen.![]() ![]() ![]() |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 340 |
![]() |
|
@Pavel1975?????![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Swwet.Tv novinkyJak je to s placením? Údaje z karty se mi v jejich aplikaci nechce zadávat. Proč nepřesměrují na platební bránu? |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 344 |
![]() |
|
RE: Swwet.Tv novinkytak to je bomba! zrovna sem minule psal ze skoda ze nemaji duscovery ze jinak mi ani za 70kc to nestoji.konci mi o2tv za 450kc tak jsem si aktivoval ukr verzi sweettv asi za 80kc kde jsou discovery ale radsi budu sledovat ceskou verzi, ten ujrajinsky dubing je hrozny a taky uz jsem si zvykl na cesky tv program. takze fakt super vanocni darek. jen snad to predplatne nezmeni jinak asi zas vratim k ukr. ty ceske ceny tv poskytovatelu a ne jen je... jsou fakt predrazene min. dvojnasobne. |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 245 |
![]() |
|
SweetTa cena je zcela odpovídající amatérismu, jakou je celá platforma dělána. Spousta programů, ale na mnoha často místo programů barevné pruhy (a ne jen na pár minut). A stále není komplet česká FTA nabídka (např. Retro music TV stále chybí). Takže v případě zdražení bude důvod k odchodu. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 131 |
![]() |
|
F4turboF4turbo - no mě se strhává přes google. Když jsem stáhnul apku a nainstaloval tak šlo platí pomocí obchodu play nebo jak se to teď jmenuje a vlastně se to počítá do vyúčtování k operátorovi dokonce jen 60kc takže je to levnějšíIPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
Sweet.TvMěl jsem zkušebku na 30 dní a kvitoval jsem,že je tam Golf Chanel HD(Skylink pouze SD). dnes jsem zjistil, že jsou tam i Eurosporty tak jsem si zaplatil a ejhle Golf Ch. a ještě obě Areny sport nejdou. Sweet tv. asi špatný oddíl. |
habanero
![]() |
|
RE: Swwet.Tv novinky@MirHo: Díky za odpověď |
F4turbo
![]() |
|
RE: Swwet.Tv novinkyIde niekomu sweet.tv na prímači uclan ustym 4k s2 ott? |
tibor1968
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
@tibor1968klidně si to stáhni a vyzkoušej První měsíc je zdarma...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Swwet.Tv novinkynovice2k:vyzkoušel jsem Sweet.Tv a naběhli mi samé ukrajinské programy a žádné české..., jakym způsobem to lze zprovoznit tak, aby se spustili české, pokud to lze...![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
@hossnepoužívat VPN při registraci... :)https://sweet.tv/cs _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Swwet.Tv novinkyjá jsem si zas všiml, že mimo jiné přidali Travel TV a začínám přemýšlet o přechodu ze sledovaní TV |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
@jonapokud mne pamětˇ neklame,tak ze začátku tam byly madˇarské programy včetně Duna a M4Sport- když bylo MS ve fotbale.To je vše ale pryč a přidali Discovery a nějaké další.Obraz je fakt dost dobrý....![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
Sweet TvAhoj, máte stejný problém, že nejdou Areny sport, Čt24 a Golf Chanel? Chat s nimi moc nefunguje a tel. není. |
habanero
![]() |
|
@habanerojj.byl tam "monoskop",ale proto mám další OTT Antik Tv a tam šlape vše OK...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96Já mám též ještě Skylink, ale tam je Golf Chanel jen SD |
habanero
![]() |
|
i Booomerang HD v CZ... tak tam přidali i Boooomerang v české lokalizaci... Tak pro děcka,která mají ráda Tom&Jerry dobrá zpráva - i pro mne![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@Jamess96K tomuto problému odpověď z jejich "infolinky":Dobrý den, žádný signál od poskytovatele služeb, čekám na vyřešení problému. V případě ČT24 mi to přijde jako legrační odůvodnění. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 131 |
![]() |
|
PeVyV případě ČT24 mi to přijde jako legrační odůvodnění.A proč? |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: Swwet.Tv novinkyMyslíš, že signál 24ky berou z jiného zdroje, než ostatní stanice ČT? |
F4turbo
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |