![]() |
|
SAT-Blu-ray DVD Rekorder Panasonic DMR-UBS90EGHezké Vánoce přeji a jdu na vás s dotazem. Přemýšlím o vyši uvedeném přijímači. Nyní mám Freesat a protože mám rád CS Film, chtěl bych si z něj nahrávat pár filmů, které někdy nestíhám sledovat... Má někdo tento přijímač a je s ním spokojený? Předpokládám, že k tomu musím dokoupit modul Irdeto a do něj dát svou kartu Freesat. Který modul Irdeto byste mi doporučili? Trochu laboruji, zda nekoupit ve verzi Panasonic DMR-UBC90EG, který přijímá DVB-T, jen mám obavy, jestli za pár let zase nezmění normu vysílání a pak vyhodím 20tis oknem....poněvadž co jsem se doslechl nemá tento rekordér žádné vstupy (což nechápu proč), takže už ani z kamery si nic nepřevedu a nevypálím....Nejlépe by bylo, kdyby mělo tunery dva, ale takový přijímač jsem nenašel.... Děkuji za radu.Věnuji se dálkovému příjmu VKV, přes přijímač xdr. Anténa Kathrein- Horizontálně, Iskra - Vertikálně a rotátor....
Na Třebívlicku /Ústecký kraj/ chytám rádia z Prahy, Jihlavy, Jauerlingu, Kahlenbergu...
Nyní se chci věnovat příjmu rádií v DABu....
|
Marcel,
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: SAT-Blu-ray DVD Rekorder Panasonic DMR-UBS...Flešku nebo externí hdd k jakémukoliv sat.přijímači.Filmy opakují několikrát do roka,zvlâště na placených kanálech....škoda času s nahráváním. ![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: SAT-Blu-ray DVD Rekorder Panasonic DMR-UBS...Prvně ti napíšu proč nemá vstupy - legislativní omezení. Cituji z jednoho eshopu : "Rekordér Ultra HD 4K nesmí mít vstupy, smí nahrávat pouze z integrovaného tuneru a pouze televizní vysílání. Nahrávku, kterou vytvoří, lze přehrát pouze na přístroji, který nahrávku pořídil, ne jinde. Takový výrobek nesmí mít ani žádné analogové výstupy, které neumožňují ochranu proti kopírování."Mám předchůdce v HD se sat. tunerem. Přístroj plusy i mínusy. Na satelitní nebo pozemní příjem jsou lepší přístroje, pokud nemíníš vše vypalovat na BD média. Ale rozhodnutí je na tobě DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
RE: SAT-Blu-ray DVD Rekorder Panasonic DMR-UBS...Jinymi slovy to ma tolik omezeni ze je to vlastne nanic. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: SAT-Blu-ray DVD Rekorder Panasonic DMR-UBS...Mám tento prístroj a používam ho s modulom a kartou DIGI. Predchodcu som používal so svojim modulom na SKY DE a neskôr na Freesat. Na Tvoj účel použitia ideálny, len drahý kvôli iným funkciám. Veľké množstvo funkcií vrátane sieťových. Treba sa pohrať s nastavením. Chocholos hovorí o niečom čo nepozná... Nech Ti napr. poradí iný prístroj, ktorý dokáže zapauzovať LIVE nahrávanie. Nahrávky nemusíš len vypalovať, dostaneš ich von aj cez USB. Kvalita obrazu je excelentná. |
nikino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
@nikinoK téme nemám nič, vopred teda pardón že vstupujem do debaty, ale zaujalo ma že píšeš že používaš na príjem SKY DE modul? Je taká možnosť? Bol som v tom že od SKY DE iba ich príjimač. Minule som aj hľadal možnosť príjmu M7 DE, ale nikde nájsť ceny ohľadom tohto operátora. Ale SKY DE a možnosť príjmu cez modul CI je zaujímavé. Vieš mi k tomu niečo bližšie dodať? keď aj cez SS. Dík.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
@geronimohDěkuji za odpověď, ještě dotaz nejen na "geronimoh" Takže když si vypálím něco na BluRay disk z tohoto rekordéru, disk si na jiném přehrávači nepustím?Věnuji se dálkovému příjmu VKV, přes přijímač xdr. Anténa Kathrein- Horizontálně, Iskra - Vertikálně a rotátor....
Na Třebívlicku /Ústecký kraj/ chytám rádia z Prahy, Jihlavy, Jauerlingu, Kahlenbergu...
Nyní se chci věnovat příjmu rádií v DABu....
|
Marcel,
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
NikinoNechci Ti teda odporovat, ale zapauzování live Ti udělá každý linux cheapcheap přístroj s aktivovaným permanent-timeshiftem, jestli na flash-usb, nebo lépe na hdd, to už je jedno. Chocholos "pozná" a vyjádřil to velice trefně a slušně v jedné větě...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
@Marcel,Pokud nahrávku vypálíš na BD disk, tak ten lze přehrát na čemkoliv. Pokud jde o nahrávky na HDD nebo FLASH disk, tak ty budou šifrované a přehratelné jen na tom tvém konkrétním BD rekordéru. Nejlíp si stáhni manuál pro ten přístroj a pročti co a jak má povolené. Ten můj starší model má bloklý upscaling tak, že SD nahrávky na BD disk vypálí leda v SD a taky má u SD omezený datový tok a tak podobně.DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K
|
geronimoh
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 698 |
![]() |
|
@Tami, @tukan@Tami: Sky DE len minulosť, dnes to už samozrejme nejde.@ tukan: hovoríme o dvoch rozličných veciach, skús si s tým cheap cheap linuxom robiť live zostrih záznamu...Môj názor na chocholosovo vyjadrenie nezmením. |
nikino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
@nikinoVážne si presvedčený, že Sky DE dnes už nejde...?![]() https://i.postimg.cc/QMvQ8QWN/Sky-Comedy-HD.jpg DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: SAT-Blu-ray DVD Rekorder Panasonic DMR-UBS...Pokud nepotřebuješ vypalovat nahrávky na BluRay, tak je lepší nějaký linuxový box s HDD a k tomu nějaký levný BluRay přehrávač. Sice to budou dva přístroje, ale bude to dost možná i levnější.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
![]() |