Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Kojál - pozemní vysílání nové stanice

Dnes jsem po dlouhé době přeladil programy z vysílače Kojál v pozemním vysílání. Nechápu, proč ti břídilové tam zařazují ukrajinské kanály namísto 4 multiplexu, který na Kojále chybí. To už je zvěrstvo nejvyššího kalibru. Ještě štěstí, že TV sleduji jen občas namísto podpory českých kanálů zde budeme dávat odpad z Ukrajiny.

Libor Ma
Registrace: 8/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kojál - pozemní vysílání nové stanice

České televize nesleduji vůbec a teď jsem byl nucen protože jsem byl v nemocnici a opravdu kdyby nebyl fotbal a jinak jsem vše prospal :))

lglb
Registrace: 9/2017

4-tý multiplex na Kojále chybí nejspíš proto, že to je přímá konkurence ČRa. Což je myslím logické. Proč jsou v pozemáku ukrajinské programy je taky logické. Když nejsou žádní jiní platící klienti, tak tam jsou alespoň programy pro uprchlíky. Že je to odpad pro tebe, neznamená, že to nezajímá jiné. Ty to neplatíš.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

Nechci rozumovat, ale někdo to platit musí, nic není zadarmo. No a ty ukrajinci to neplatí určitě, tam bude asi pro někoho problém...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@Libor Ma

Buďte rád. Kdybyste měl 4. multiplex, tak byste naladil další ukrajinský kanál, a to už byste možná nerozchodil.

DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925

rom2005
Registrace: 9/2009

Veselice nejsou od Kojálu tak daleko. Takové štěstí na stejné umístění, jako na Hádech se mockrát nepovede.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

@Libor Ma

Ty jo, závidět Ukrajincům, že se jim tady vysílají celé 2 programy, jeden všeobecný a jeden dětský. To už je choroba, ne?

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Na Kleti jsou také oba operátoři témeř společně. Nějakých 400m v.č.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107

buďte rádi , že tam nejsou ruské stanice

dnurg
Registrace: 12/2016

@Varos107

Mohli by se spolu domluvit na více místech jako např. na Vraním vrchu v Jeseníkách. Taková Studniční hora, ta by moc pomohla třeba v Ramzové. Teď tam jedu na svátky, tak jsem zvědav na situaci na 26.k poté, co jej opustil Kalisz-Mikstat. Bohužel tam je ještě Łódź. Tak uvidím.

krupino
Registrace: 10/2008

@Libor Ma

Taky mně mrzí, že tam nemáme 4.multiplex. Kašlou na nás

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

@Libor Ma

@Libor Ma

A smysl příspěvku? Že jsi se po půl roce probudil? Tohle bylo napsáno Xkrát na všech možných serverech včetně Paraboly. A jestli tam je 1 nebo 10 ukrajinských nebo jiných stanic je absolutně jedno. Když mě to nezajímá tak nesleduju a je mi jedno co tam je. Na satelitu taky nesleduju Maďary když mě to nezajímá a nemám potřebu řešit proč to u nás někdo zařazuje do nabídky.

dcermak
Registrace: 4/2020

Nějakou domluvu si mezi nimi neumím představit. Tyhle dvě firmy v přechodovém období(T-T2) v našem regionu vysílali proti sobě na stejném kanálu každá jiný multiplex. 64kW Klet DB C30 - 100kW Javořice CRa C30, vzdálenost cca 80km. Na velkém území na C30 nehrálo vůbec nic....

Varos107

Libor Ma:Je to bordel s těma ukrajinskýma kanálama a není to o závidění. Kubisek je úplně mimo. Na nás prostě kašlou a z Ukrajincema to přehání. By mě zajímalo jestli v Německu v dvbt-2 jsou ukrajinský kanály.

zdenekddd
Registrace: 2/2007

@zdenekddd

Ty vole, sedmý pád se učí už na základní škole. Mě by zase zajímalo, co ti je, že se nemůžeš postarat sám o sebe a spravilo by to nevysílání ukrajinských kanálů.

bretah
Registrace: 9/2012

Bretah: Ty vole to abych se za chvíli musel už i naučit povinně ukrajinský jazyk tak jak jsem musel kdysi ruštinu

zdenekddd
Registrace: 2/2007

@zdenekddd

Zatím neovládáš ani základy češtiny. Zkus to zatím s ní.

bretah

@Xmux

R^ R^ :laughing: zásah na komoru

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Když už se někteří Úkáček zastávají a neznají historii tak proč tam nedáte slovenské programy do nějakého Multiplexu, které jsou mnohem zajímavější a Slováci jsou naši přátelé namísto těch ukrajinských programů. Slováci jsou nám blíže než nějací prašiví Banderovci z Ukrajiny. Je vidět, že mediální propaganda ohledně Ukrajiny a Banderovců jede na plné obrátky. Chce se mi zvracet. Podotýkám, že nejsem zastánce ani Rusů, poněvadž mráz přichází z Východu. Preferuji Čechy, Moraváky a Slováky. Ukrajince a Ruse v žádném případě.

xzibit
Registrace: 9/2017

Xmux

Já budu utíkat k tetičce na naši chalupu u Mondsee.... A na zdejší klucla se nezlob, oni jsou z těch Seznamů a Svobodných rádií a podobných pitchovin popletení...:)

Varos107

ani Ukrajinske, ani Ruske, ani Slovenske, programy do ceskeho pozemaku nepatri. to si muzete sledovat pres sat nebo pres net. !

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@xzibit

Ty seš taky dobrá mediální propaganda.

bretah

@krupino

Tak jsem v Ramzové a skutečně po skončení vysílání na k 26 vysílače Kalisz-Mikstat chodí MUX 21 České televize. Hip, hip, hurááá!!!

krupino
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra