![]() |
|
HBOMax přes AntikZdravím všechny!!!Chci se zeptat,jak se přihlásit do HBOMax,když mám zaplacen v Antik tv filmový balíček - Hbo Došel mi i mail s přihlašovacímí ůdaji a "přesnými instrukcemi" Mám se "přihlásit přes operátora" kde má být i Antik Telecom,ale ten tam jaksi chybí ... ![]() ![]() Jsou tam Vodafone,Kuki,Telly atd atd ale Antik Telecom tam není... Jde to nebo ne? ![]() ![]() Díky za každou odpovědˇ!!! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@jamess96Ja medzi nimi Antik telekom mám, ale to je účet v SK |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@Dzordzodíky za odpovědˇ...Prdím na to ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: HBOMax přes AntikJen abys viděl,tak pro "česko" jsou tam tihle operátoři:CentroNet, as FixPro freeSAT GRAPE SC HD kabel Kuki Lepší.TV nej.cz NETBOX O2 SATT Skylink Sledování televize T-Mobile Telly sro Vodafone _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: HBOMax přes Antikmusíš sa prihlasiť cez SK hbomax,tam je na výber Antik...len je otázka či sa tam dostaneš?lebo ťa to asi presmeruje hned na cz účet![]() https://www.hbomax.com/sk/sk |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 271 |
![]() |
|
@jožkojak si psal,tak se i stalo![]() jedině použít VPN,ale nemám v Nortonu sk republiku,musel bych si tam dát ještě "speciální" pro SK... ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96Pozri PM správy |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
@Dzordzo![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
![]() |