Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Reklamy v pořadech pro děti

RRTV neustále uděluje pokuty za nevhodný obsah před 22 hodinou, ale reklamy na krémy na kvasinkovou infekci v intimních partiích během Grinche nebo běžně na Nickelodeonu během dne jsou v pořádku. Jen postřeh. Snad mi rada poradí i s vysvětlováním k čemu ten krém je.

acce
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

@acce

Rada je rovnako uplatná ako všetci...
Občas musia spraviť aj niejake postihy, aby vyzerali, že vykonávajú niejaku činnosť!

Kasr
Registrace: 8/2008

RE: Reklamy v pořadech pro děti

Pochybujem, ze Nickelodeon vysiela s ceskou licenciou. Takze ta vasa rada s tym asi nic neurobi.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

kvasinkovou infekci

mají i děti do 15 let

pierrepetr
Registrace: 5/2006

O licencích: https://www.parabola.cz/clanky/7172/ceske-licence-pro-nove-stanice-vcetne-zun-a-nickelodeon-polska/
Děti do 15 let si asi léky nebudou ordinovat samy.

torny
Registrace: 3/2018

Ty reklamy samozřejmě cílí i na rodiče, ale připadá mi prostě zvláštní když po reklamě na panenku Barbie přijde reklama na výše popsané či na nějakou dobrou kořalku nebo pivo. Holt asi příprava na budoucího zákazníka. Hlavně že na cigára se lepí odstrašující obrázky. Nejsem zastáncem všelijakých regulací, ale měl jsem na mysli to, že reklamy by měly být uzpůsobeny cílové skupině daného programu, tedy alespoň u kanálů pro děti.

acce

Malinko odbočím. Když v televizi začne reklama, tak buď odcházím, nebo přepínám na jiný program. Před týdnem jsem si pustil v kuchyni jednu z hudebních stanic jen jako audio doplněk k práci. Připadalo mi, že u nich má pobočku ministerstvo zdravotnictví. Klouby, játra, prostata, kašel a různé vitamínové doplňky stravy. Vypadá to, že jsme národ nemocných, který bez prášků nedokáže žít. Asi jsou reklamy na dětských programech takovou přípravou na budoucnost. Zlatá doba pana vajíčka.

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

@Pikollo

To je pravda. Taky jsem si toho všimnul. Nechápu jak jsme bez těch různých doplňků stravy mohli doteď přežít.

acce

Je to těžká zlodějna. V tzv. doplňcích stravy je účinné látky tak málo, že by kuřeti neublížila, ale také nepomohla. Když vezmu třeba čistý práškový kolagen, tak denní dávka je 30g. Tobolek za 700kč by se muselo brát tak 10 - 15 za den. 1kg hydrolyzovaného kolagenu pro přímé užívání , i s 30g odměrkou stojí cca 420Kč, a je v dokonalém uzavíracím balení.

konas
Registrace: 12/2014

Oprava, denní dávka je 10g.

konas
Registrace: 12/2014

No jo, samá voda s cukrem. Oscilococsinum a podobný předražený zázračný dryjáky.

acce

@konas

Jedině Geloren H :)))

Registrace: 4/2017

@acce

OSCILLOCOCCINUM je homeopatiku a jednou,když mi bylo v 1998 fakt na (nevhodné slovo) a měl jsem 40Ć jsem to zkusil a za dva dny jsem byl fit... Takže na to nemůžu říct nic špatného!!! :sly: :sly: :sly:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

všechno dnes "hydratuje" a "regeneruje" a reklama je přerušována filmem-je to čím dál horší..bohužel ;P

jansmrz
Registrace: 3/2015

@jamess96

jenže už se nedozvíš,jak by ti bylo za dva dny bez toho

pierrepetr

@pierrepetr

Krátce a jasně napsáno. Na to platí i jedno úsloví: Věř a víra tvá tě uzdraví. A lidi věří každé blbosti.

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

@pierrepetr

Nezkusíš,nevíš!!! :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@jamess96

to je rovnice o dvou neznámých,já mám radši o jedné neznámé,proto nežeru žádnou chemii a vždy se dozvím pravdu

pierrepetr

Moje mamka (mimochodem lékárnice) říkávala: "Všechno je jinak."

krupino
Registrace: 10/2008

Pierre

Ani nevíš, co všechno žereš, piješ a dýcháš. Já taky ne a jsem vlastně rád...

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

@Varos107

jasně,ale vědomě nepřikládám do kotle s.r.ač.ky

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra