![]() |
|
vu+zero 4kDobré ráno po zapnutí VU+4K mi na uvodnej obrazovke zastane čo s tým? Ďakujem |
janoh
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
doplnenieZabudol ssom dopisat že vsetky funkcne doplny idu. |
janoh
![]() |
|
RE: vu+zero 4kzastane na uvodnej obrazovke - myslis pocas boot?, na druhej strane pises ze si v systeme a doplnky idu, skratka ti nejde obraz tv? |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
@peterkozelPresne tak ostane na uvodnom logu Ellano sat nejde a doplnky ktore su funkcne ano |
janoh
![]() |
|
@janoh- skontroluj v systeme ci mas signal- nastavenie taniera - skontroluj kabelaz na oboch stranach, odpoj, medenu koncovku skus vycistit a zasrobuj naspat - mas tester koaxu?, ak ano pouzi ho - mozno vadne lnb, tuner, kabelaz, skus dat nekodovany kanal ci bude obraz, mas v tv dvbs2 tuner?, ak ano prehod koax tam a skus nekod.kanal |
peterkozel
![]() |
|
RE: vu+zero 4k@janoh Úplně jsem nepochopil, v jakém přesném stavu to máš, ale podobně se mi kousal VU+ 4K SE s VTI, když mi chcípl/kousnul se DHCP server, ze kterého si lízal IP. Přišel jsem na to tak, že při odpojení LAN normálně najížděl. |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@KamilZDal som tam open atv 7.1 stalo sa to po tej divočine na východe neviem či má význam kontrolovať vsetko keby nebol signál tak to prebehne celé bez signálu skôr mám podozrenie že niečo odišlo |
janoh
![]() |
|
RE: vu+zero 4kodisiel ti lamedbTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 242 |
![]() |
|
@EnoSatDakujem skusil som to zo zalohy ale nepomohlo |
janoh
![]() |
|
RE: vu+zero 4kAké doplnky ti fungujú?VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
@NalimmKtoré sú funkčné prehrávanie CZ/sk archívov pluginu YouTube aj kodi |
janoh
![]() |
|
@NalimmSamozrejme u funkčných aj archivy |
janoh
![]() |
|
@janohukazuje ti v systeme hodnotu signalu?, aku divocinu si myslel?, veterno?, mozes mat kludne pohnutu poziciu... |
peterkozel
![]() |
|
@peterkozelHodnota signálu 0 keďže by aj bola pohnuta parabola mal štart prebehnúť korektne s nulovo intenzitou |
janoh
![]() |
|
@janohale ved start prebehol normalne nie?, ellano to tak ma nastavene, ak nie je signal tak ti ukaze ich logo, mas moznost dat koax do tv? |
peterkozel
![]() |
|
RE: vu+zero 4kDaj si v menu info boxu a to ti ukáže na akom image bežíš.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
ĎakujemĎakujem vsetkym za rady.Problem bol v posunutej parabole |
janoh
![]() |
|
![]() |