Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

ANTIK kompenzácia za výpadok služieb

ANTIK dostal svojmu záväzku ktorý som dostal včera od nich v maile,od dnes idú všetky programy veľkého balíka do konca januára bezplatne

Melog
Registrace: 4/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ANTIK kompenzácia za výpadok služieb

Asi to s tímto výpadkem nesouvisí, ale mě už asi měsíc nejede v satelitním vysílání program Dorcel. Ne že bych bez něj nemohl žít, ale z technického pohledu mi to vadí. Ostatní tematické programy z této skupiny jedou včetně toho ve 4k. Díval jsem se, že zde vysílají dva ECM 0B00. Nemůže to souviset? Jede vám tento satelitní program?

Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K

Hugocz
Registrace: 10/2006

Zatiaľ sa nič nezmenilo

masto
Registrace: 9/2006

tak to je zrejme bohata firma kdyz muze takhle rozdavat. za jeden den vypadku mesic vysilani zdarma. :)))

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

U mě jde už cely rozšířený balík zdarma. Nečekal jsem že dají až takovou kompenzaci. Vždy když někdo měl nějaký delší výpadek v minulosti tak se max omluvili nebo dali nějaký bonus program max na měsíc ale ne celou nabídku.

IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)

MirHo
Registrace: 1/2006

Skusal som a naozaj bezi cela ponuka. Tak tomu sa povie kompenzacia! Cakal som ze predlzia predplatne o daky ten den, ale cca 50 dni, tak teda dakujeme. R^ R^ R^

hard333
Registrace: 4/2008

AntikSat využívam od jeho začiatku som spokojný prešiel som od Skylinku kde neustále zvyšujú ceny.Tá kompenzácia za mňa super. R^

MAN0707
Registrace: 10/2011

:))) :))) Prvy email od nich:
Preto sme sa rozhodli poskytnúť všetkým našim klientom dodatočný
benefit v podobe výrazného rozšírenia TV programov pre súčasných klientov našich služieb alebo služby AntikTV zadarmo pre tých, čo služby televízie od Antiku ešte nevyužívajú a to až do konca januára 2023.

O den neskor to specifikovali takto:
Ako prejav vďaky za Vašu dôveru Vám poskytujeme bezplatný kupón pre 30 dní zdieľaných služieb ANTIK SmartWay, ktorý môžete využiť kedykoľvek počas budúcej sezóny

Tak ja neviem neviem. To uz aj bicykel je tv program?

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo

takze to neni kompenzace za vypadek ale akce pro vsechny.! akorat to bratri trochu popletli.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

Ten komplet balíček od Antiku mi nabehol už včera 13.12 R^ ;)

Power150
Registrace: 3/2009

RE: dvbinfo

Pre kazdeho je rozsirenie ponuky do konca januara, plus niekomu dosiel mail na 30 dni Antik Smartway, kto ma sat, rozsirila sa aj ponuka na sat.

hard333
Registrace: 4/2008

@dvbinfo

Tiež som dostal oznámenie že mi poskytujú bezplatný kupón na 30 dní zdieľaných služieb ANTIK SmartWay... Takáto kompenzácia je mi houby platná... Velký balík mám od začiatku a vlastný elektro skúter tiež... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Nemyslim to zle. Vacsina providerov by mavla rukou a zivot ide dalej. Antik sa zachoval korektne. Chce to len doladit takuto komunikaciu nech to neposobi usmevne. Hlavne aj v suvislosti s tym ze chcu byt celostatnym providerom kdezto smartway je cisto regionalna vec.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra