![]() |
|
O2TV-balíček voyoMám aplikaci O2TV na své androidTV Philips-O2TV modrá(základ k internetu), chci se zeptat na zkušenost s doplacením balíčku voyo, jde po zaplacení voyo spustit přímo aplikaci O2TV, nebo musí být samostatná aplikace voyo, jde kromě Novasport 3,4 v O2TV i Novasport 1,2, když jsou součástí samostatné služby voyo ? Děkuji za reakce |
look
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: O2TV-balíček voyoMusíš si stáhnout appku voyo. Registrovat se a do pole kupón zadat kupón co ti přijde SMS do emailu a máš ho i v moje o2.O tom zda ti přidají i ns1 a 2 nevím mám v o2 tv největší nabídku. Já přešel na placení přes O2 jen proto abych měl o položku na kartě méně. To že je to v o2 už pak tolik nebolí. Kor když to platí někdo jiný IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: O2TV-balíček voyoVoyo není žádná výhra krom několika filmu jako Vyšehrad, Národní házená, ruším![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
@lglbTed začal moderně sexuálně pojatý Galapetr.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 452 |
![]() |
|
lookV aplikaci Voyo můžeš koukat na všechny programy skupiny NOVA , kromě NOVASPORT 3 a 4. Takže 1 a 2 tam máš + jsou tam i např. streamované živé přenosy dalších zápasů francouzské ligy. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 620 |
![]() |
|
RE: O2TV-balíček voyoKrál Šumavy (2022), nemusí být špatné. Jinak ta filmová nabídka je mizerná.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
![]() |