Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

stará karta skylink

Hi, chlopi, je mi ještě k něčemu stará karta skylink irdeto 4 260 293 xxx x, či ji mám rovnou použít jako škrabku?

jarouch1
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: stará karta skylink

Naše skylink irdeto 4 260 3xx xxxx normálně funguje, je ale na ní furt něco předplaceného. Nevím, zda lze reaktivovat takovou kartu v případě, že nebyla používaná.

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020

tá karta sa mohla používať aj bez prihlásenia, pokiaľ mohla byť v blokery , karta 265 bola ešte lepšia, nepotrebovala ani to

Duzu
Registrace: 7/2005

@jarouch1

nevim co si mam predstavit pod pojmem "stara karta skylink" ? v kazdem pripade karty irdeto nb ice 4 2xxxxx normalne funguji.a normalne se daji reaktivovat. a dokonce funguji i stare karty ice 101xxxx.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

stará karta skylink

Děkuji všem za odpovědi. :8)

jarouch1
Registrace: 3/2009

Mám také starou kartu Irdeto 4 20071xxx. Koupil jsem modul a ten má kartu v sobě. Je odhlášená asi měsíc. Mám ji vyhodit nebo někomu zadara věnovat?

Lapid
Registrace: 12/2006

mam si koupit rohliky nebo housky ? mozna by jste mi mohli poradit. to je neuveritelny.! ale do prace doufam chodite s asistentem. :)))

Bohemia cz

Lapid

a prečo nemôžeš používať modul s virtuálnou kartou?stačí tam zmeniť číslo starej karty, pozri skylink, ak starú kartu neplatíš mesiac je ešte stále aktívna

Duzu
Registrace: 7/2005

@Duzu

Ježiš to jsou zase reakce. Jasně že jsem převedl starou kartu na tu v modulu. Jen mi šlo o to jestli tu starou mám hned vyhodit nebo by se mohla někomu hodit. Nechápu reakci Bohemia cz. Buď neumí číst nebo je troll.

Lapid

@Lapid

pokud jsi starou kartu prevedl na tu novou v modulu tak ji muzes rovnou vyhodit prtz jsi ji timto zrusil ty TROtLLE. :)))

Bohemia cz

@Bohemia cz

Když už si tykáme. Mohl si ze zeptat hned a nepsat něco o rohlících. Převedl jsem si zaplacené předplatné po 10 dnech ze staré karty na novou v modulu.

Lapid

@Lapid

prevod predplatneho neni prevedeni karty.! tak vidis jaky pises bludy a nesmysly a ani sam nevis co delas.
takže rohlíky :)))

Bohemia cz

@Bohemia cz

Zase. Nepřevedl jsem si kartu, ale převedl předplatné ze staré na tu v modulu. Nevím co řešíš? Už jednou jsem to jasně napsal.

Lapid

@Lapid

ty sam ani nevis. a neustale ty verze menis. tak snad vis co sis objednal na zakaznicke lince pripadne co sis vytvoril na zakaznickem uctu.
"Jasně že jsem převedl starou kartu na tu v modulu"
tak s jakou verzi prijdes ted ? :)))

Bohemia cz

@Bohemia cz

Pořád stejný. Ptal jsem se jestli by někomu byla užitečná karta na kterou jsem ptal. Ještě jednou. Nikam jsem kartu nepřeváděl jen jsem z ní zrušil předplatné.

Lapid

@Lapid

Stačí se mrknout do Z.Z.na číslo té karty a máš hned jistotu,zda do kamen,nebo z okna🤦‍♂️🤦‍♂️

korkoran
Registrace: 10/2006

@korkoran

Jasně. Dal jsem tam dotaz jestli ji někomu věnovat a jestli jde reaktivovat.

Lapid

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra