Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Chromecast a O2TV

Když by si otec koupil Chromecast, pustil by přes to O2TV? Má chytrou TV, ale starší a aplikace v ní nefunguje. Děkuji.

alnagon
Registrace: 2/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Chromecast a O2TV

Nepustil. Není tam podpora od 02

zzz
Registrace: 1/2006

Třeba

Tesla MediaBox XA400 pomuže určitě.Cena okolo 2000Kč.Mám doma a spokojenost s jakoukoliv aplikací.Jenom nápad nenutím. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

No teraz neviem ktorý Chromecast myslíš? Na Chromecast Google TV je dostupná aplikácia O2 a funguje bez problémov.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Fungovalo i na Chromecast3, před cca 3 měsíci ikonka streamování zmizela.

torny
Registrace: 3/2018

Ano na Cromecast 4, jak píše @petersk, O2 tv lze nainstalovat jako apk. Jinak nechci zakládat nové vlákno, ale mám dotaz. Minulý týden jsem zakoupil Chromecast Android 12. Klasické IPTV jako Sledování tv, Sweet tv, Antik tv, HBO Max atd fungují korektně. Ale v KODI se Stream Cinema Comunity se filmy o větší velikosti 40GB sekají. V Android boxu X96 Max+2 jedou normálně. Internet optika 300/300 Mbits. Oba testované na připojení Wifi ve stejné místnosti. Není to o velikosti paměti? Ten X96 má 4G. Má někdo zkušenost s KODI na Chromecastu? Já jen ze zvědavosti, jinak SCC sleduji z Vúčka z Archivu CZSK.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Dodatek. Naměřená rychlost Wifi přímo v KODI u obou stejná. 89Mbits.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

Chromecast google tv je sh.it. Seká se mi Eurosport Playeri SledovaniTV. Na Chromecastu 3 vše ok. Nekupujte Chromecast 4. Ztratíte 1500 zbytečně

Polasek
Registrace: 3/2021

@Polasek

Mě se Sledování tv neseká. Taky mám Chromecast 3, ale chtěl jsem si trochu polepšit. Na víc do něj nejdou apk nainstalovat. Pouze zrcadlení. Zkusím ten Eurosport nainstalovat.

milde

@Polasek

Tak Eurosport nainstalován do Chromecastu a neseká se v aplikaci ani v zrcadlení přes mobil.

milde

@milde

Je tam lagovani. Nelži. Dělá to v Arris boxu, v Chromecastu 4 taky. Přes Chromecast 3 jede vsechno v pohodě. Takže chyba v aplikaci. Lagovani a zatrhavani obrazu tam je. Mluv pravdu.

Polasek
Registrace: 3/2021

Tazatel

nás tady nechává rozvíjet ruzné návrhy a argumenty a to je od něho hezké že ano? ;)

hobo

Re: milde

Díky všem za reakce. Aplikace by tedy asi šla. Ještě mě napadlo, nepoužívat aplikaci, ale pustit O2TV v prohlížeči, který předpokládám Chromecast 4 obsahuje. Šlo by to? Díky.

alnagon

@alnagon

Nemám zkušenost O2tv již nemám. Ale myslím že jejich aplikace je na sledování v boxu vhodnejší.

milde

@Polasek

Já to sledoval chvilku. A Fučík taky nemluvil pravdu a je slavný🤣🤣

milde

vhodnejsi a lepsi je prave to sledovani pres prohlizec nez pres app.
a prohlizec si samozrejme taky nainstalujes.
ale chromecast 4 fuj hnuj.nebrat.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

RE: Bohemia cz

Ještě jednou všem děkuji za reakce. Nejsem už nejmladší a tolik technicky zdatný.

Shrnuto tedy: na Chromecast lze instalovat aplikace z Google play? Vyzkoušíme to a uvidíme.

alnagon

Samozřejmě

záleží na tvojí volbě.Ale muj názor výše platí a máš za dva tisíce vše vyřešené bez jediného problému a laborací. ;)

hobo

Kamarád ho měl taky a nakonec skončil v koši a má klasický iptv box s licenčním androidem a v něm slovenskou apk O2.. :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

@alnagon

pockej si na tu novou Nokia 8010 a budes spokojenej 👍

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra