Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Hisense 65A9G: OLED

Čaute plánujem kúpiť 65 oled tv a v užšom výbere mám aj Hisense 65A9G: OLED máte s ním niekto skúsenosť? alebo by ste isli radsej do Panasonic TX-65JZ980E

edhunter
Registrace: 10/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Hisense 65A9G: OLED

do panasonicu , by som chcel ísť . to musí byť zážitok.

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

hisense oled - braz ok ale az po nastaveni, v defaulte nic moc, panel od lg, soft nic moc, horsie spracovanie pohybu ako inde, panasonic oled - fajn soft, obraz ok v defaulte, pohyb ok, ber panaka

peterkozel
Registrace: 10/2019

Aj Sony oled je bomba

jozef84
Registrace: 2/2011

@peterkozel

na tom hisense ma zaujal ten zabudovany soundbar ale tiez sa radsej priklanam k panaku plazma od nich mi fachci 14 rokov bez poruchy len uz ja na dnesnu dobu mala uhlopriecka 42

edhunter

@jozef84

sonicka podrazeli uz k 2 tisickam 600 € navyse sa mi uz zda moc

edhunter

To áno ale nebudeš ľutovať.

jozef84
Registrace: 2/2011

Kolikrát se to tu už řešilo. Vybírej podle - parametrů na netu - vlastních očí. Dá se domluvit s podavači na vyzkoušení nahrávek z flashdisku na konkrétní televizi. Hlavně si ujasni, co na ní budeš sledovat. Z nekvalitního zdroje zázrak žádná tv neudělá.

F4turbo
Registrace: 4/2019

@F4turbo

Plně s tebou souhlasím. Kdysi dávno jsem koukal po Panasonicu a to hlavně kvůli tomu, že jsem měl doma i jiné spotřebiče od této značky. Po dohodě s prodavačem jsem přehrál obraz z flashdisku. Po tom co vyšlo z monitoru mě zájem hodně rychle přešel. Nikdy bych nekoupil televizi z eshopu.

Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V

Pikollo
Registrace: 6/2008

Picollo

ja som už niekoľko z e-shopu, no najskôr pozriem konkrétny typ niekde v predajni z nahrávky, ak tam nie je akcia cez net s porovnávača nájdem presne to isté lacnejšie

Duzu
Registrace: 7/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra