![]() |
|
O2 TV - Podsvícený ovladačNenašel jsem na internetu odpověď. Osobně na prodejně mi bylo řečeno, že "starší STB" tam už nemají, ovladač mi nepůjčí a vrátit ho do 14 dnů nelze. Takže to chci zkusit zde.Mám STB od O2. Nedávno aktualizovaný na Android. Je malý řerný, má malé logo O2 na vrchní straně. Není to ten poslední typ s velkým lesklým O2 logem. Nemá k němu někdo nový podsvícený ovladač, prosím? Zajímá mě, jestli jsou tato zařízení kompatibilní. Ovladač bych chtěl. Na webu majím že "Ovladač je kompatibilní pouze s novým O2 TV Boxem". Nedokážu rozklíčovat a na prodejně O2 mi to také neřekli, jestli pouze a jen s tím úplně novým. Aktuálně mám také Bluetooth ovladač a jede skvele. Pouze není podsvícený. Kdyby někdo měl zkušenost, budu rád za informaci. |
kdesi dale
Registrace: 6/2017 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
DO ovladačSkúsiť napísať do: VAT OSTRAVAUrobia DO aj na mieru. Majú aj poradňu. mal som odtiaľ objednaný DO na 17 ročný TV a oni mi ho urobili na mieru. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
RE: O2 TV - Podsvícený ovladačvat ostrava . aj zaostáva . v mojom prípade veľké sklamanie .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@kdesi dalemám nové učícíse na 10 zařízení podsvícený,nové několik,mohu pomoci |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@pierrepetrto mám aj ja , ale na prvom stupni , stále prepadáva .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
@kdesi daleDnes jsem v kanclu laboroval a opravdu nejde spárovat podsvícený ovladač s předešlým O2 TV boxem, pouze s tím nejnovějším.![]() |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
@mamkKde děláš??když v práci nic neděláš a a laboruješ s něčím když je to už dávno vyřešené-v návodu to je jasně napsané že to funguje pouze s novým o2 boxem.Takovou práci kde se nemusí dělat bych bral-není volné místo? |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
@slávistatak já si v kanclu můžu třeba chrápat celý den,jsem OSVČ a kancl mám doma |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@mamkNo to je preto, lebo to robíš v kanclu. Skús inde, možno sa to podarí![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
VYŘEŠENO!Díky všem za reakce.Dnes vyzkoušeno u mě osobně a reálně. Nový podsvícený ovladač FUNGUJE jak s novým, tak i starším typem STB. Jedná se o STB s velkým lesklým logem (poslední typ s Androidem) a starší typ STB. Označuje se to jako "STB NG SML-5442TW". Má malé loho O2 oprostřed na vrchní straně. S oběma typy lze ovladač spárovat na 1. dobrou. Ovladač se sám rozsvítí po zvednutí nebo uchopení do ruky. Takže uvnitř má nějaký akcelerometr nebo gyroskop...? Asi. Třeba se tato informace bude někomu hodit v budoucnu. |
kdesi dale
![]() |
|
@kdesi daleNo vidíš, nemáš to skúšať v "kanclu"![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: O2 TV - Podsvícený ovladačTo o tom kanclu jsem nepsal já![]() |
kdesi dale
![]() |
|
@kdesi daleÁno prepáč, máš pravdu![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@slávistaJe volné místo, umíš programovat responzivní web design ? Opravdu se nám nepodařilo spárovat podsvícený ovladač se starším modelem. Vyžádám si na pokusy jiný kus O2 TV set top boxu. Dám vědět. |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
![]() |