![]() |
|
Obraz na nové tvZdravím,Máme skylink a do teď byla TV pazma 100cm. Teď se koupila nová TV protože plazma klekla. Koupila se LG65QNED81Q Problém že obraz na skylink ve ful HD nic moc Disney+ pecka HBO max pecka Ale normální programy pes skylink zblízka ještě ok obličej apod ale třeba fotbal teď co běží MS zdalky hráči není vidět ani číslo drezu když je záběr na více hráčů v poli. Zkoušel jsem různé hýbat v nastavení obrazu ale ostrost to neudělá.. Zajímalo by mě kdo má úhlopříčku 65va více jak to máte s obrazem popř přes jakého operátora máte TV? Optiku na net u nás nemáme tam je obraz Hezký prý... Bojím se že to lepší nebude pořád to je full HD ať signál vezmu odkudkoliv. Popř bych mohl TV vrátit je kupovana přes eshop a koupit oled od LG 55 C ale ten vstupní signál bude pořád stejný.... Dík za rady nebo tipy co kde nastavit. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
Moc neporadímjenom porovnám.Obraz HD ze Skylinku a kabelu Vodafone.Pokud přepínám právě nyní zápas z MS v kopané,tak obraz z kabelu je o třídu lepší.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Obraz na nové tvPříjem přes integrovaný S2 tuner?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@Tomik535No to by ještě mohlo být....Zatim jsem to nápojil přes přijímač jako kdysi u plazmy. Technjsat S2 To může mít takový vliv? Modul z technisatu S2 vytáhnu a měl by jít i do TV vložit ne to bude kompatibilní? Tohle ještě zítra zkusím. Pač jinak je to hrozný Obraz hlavně obličeje. |
tompr
![]() |
|
@hoboTen kabel na Vodafone máš ale na optice že? |
tompr
![]() |
|
@tomprskylinklive je obrazove katastrofalni a na tom nezmeni nic zadna televize ani iptv stb. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
@Bohemia czNo ale zase to také zle nie je, že ani nevidno čísla na hráčoch![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskk cemu cisla ? staci ze aspon vidis ze tam je ten stadion 👍 ono vsechny ceske iptv maji problem s obrazem. jediny co jde snad normalne je vodafonetv. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czNa této TV ale běží skylink normálně z kabelu. Děti mají nahoře přes skylink live a není to o nic horší co jsem včera koukal dá se to. Oni tam stejně jsou samej strem z YouTube apod.Ale jak se přešlo z 100cm teď na 165cm to je velký skok a ten obraz co dřív člověk přehlédl teď vylezlo v plné parádě..... Doufám že ten modul to vyřeší vložením do TV a vyřazení přijímače externího. Zatim to je poskládané narychlo aby se TV odzkousela ani na zdi zatím není pak samo půjde. |
tompr
![]() |
|
@peterskTy čísla na hračich nejsou vidět ani na ty LCD ani na té nové. Na nové to řeším ale aby to ve finále nebylo signálem od skylinku.....Nebo má někdo možnost na uopricce 65 a více pustit fotbal a když je záběr na většinu hřiště s více hráči zdálky je vidět číslo dresu? Já to nevidím ani na jedné TV takže by to mohl být signál. |
tompr
![]() |
|
Zkouška obrazuNejdříve bych vyzkoušel pozemní televizi. ČT i slovenské RTVS mají signál parádní. Při příjmu pozemních HD stanic bych se pohrál s nastavením obrazu podle MENU televize a teprve bych se bavil o satelitním obrazu. Technisat S2 je asi dnes již překonaný. Umí 4k na výstupu do HDMI? Pokud ne, tak doporučuji jiný přijímač. S Technisatem UHD STC UHD, který se již nevyrábí, jsem s obrazem navýsost spokojen, jsou jiné UHD Technisaty. Slušný obraz poskytne levnější přijímač uClyn.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
@tomprTV signál ze zásuvky kabelem do TV ve které je jejich modul s kartou.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Obraz na nové tvA jaký má Technisat nastavené rozlišení? Jak je nastaven HDMI vstup v TV? Je toho hodně k řešení a informace žádné... Jinak Skylink opravdu není nic moc...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
![]() |
|
@tompr"Ty čísla na hračich nejsou vidět ani na ty LCD ani na té nové" a doteraz Ti to nevadilo? Keď to bolo aj na starej telke tak máš niečo zle nastavené, už tu niekto písal, v boxe, HDMI a pod. Prejdi si to.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@tomprtak predevsim michas tady dohromady dva typy tv a dva zdroje signalu. coz je neporovnatelny. |
Bohemia cz
![]() |
|
@tomprNa Technisatu nastav obrazový výstup 1080i 50Hz, korekce, obrazu..jas ,kontrast, ostrost...atd, nech na továrních hodnotách. Na TV zapoj do HDMI 1 , v TV nastavení obrazu zvol režim Standart a povypínej v něm všechny filtry, jako filtr šumu Mpeg, redukce šumu, vypni taky filtr dopočítávaní snímků..plynulost pohybu. Popřípadě zvol nastavení obrazu režim Hra , nebo Sport, tam jsou většinou tyto filtry povypínané z výroby. Vypni taky funkci.. Přesnímání obrazu. |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Obraz na nové tvPokud máš možnost pozemák čt sport tak to koukni jak to vypadá a můžeš porovnat.Pozemák má lepší obraz jak skylink.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 068 |
![]() |
|
televizea zuby se nekupujou přes net |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
Skylink+sat jsem vypustil před 5letyvodafone-ujde,ale jsou vyjímky,světlovod,modul v tv,kvůli Polákům mám síto-co zapli nové dvb-t+HD je to ještě lepší než česká pozemka i vodafone.samsung 55 8002./před tím plazma panasonik 55st60/![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
@peterskDosavadní TV byla plazma jak už jsem psal 100cm tam super. Děti mají v pokoji LCD tam ne koukám na TV až teď jsem to porovnával. |
tompr
![]() |
|
@JarousPozemek nemám na porovnání ale tam snad jen ČT které je v HD zbytek SD mazanice |
tompr
![]() |
|
@hoboJo tohle zítra zkusím myslím že to bude tím... |
tompr
![]() |
|
RE: Obraz na nové tvZkus to vložit do tv,obraz na ČT Sport o.k. i při 250cm na 1280x720 zhruba ze 4 metrů.Samozřejmě pohled na polovinu fotbalového hřiště s "tečkama" hráčů....Dresy nic moc,zbytečné množství malých čísel.... ![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Obraz na nové tvv prvom rade zly vyber tv, na tomto tv sa montuje aj ips a aj va panel, je v tom bordel, v podstate si si pohorsil, adekvatna nahrada za plazmu je oled, najskor mas na vystupe z boxu zle rozlisenie, kukni nastavenia alebo to daj priamo do tv ako ti radili |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: Obraz na nové tvV této cenové relaci absolutně nevěřím, že je chyba v zobrazovadle. Ostatně já jsem si před pár lety dostatečně kvalitní LG stohertzovku pořizoval kvůli kvalitnímu SD/HD zobrazování pořizoval taky.Skyling přes sat je plně akceptovatelný. Chyba bude někde jinde. |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: Obraz na nové tvnehovorim ze obraz je taky aky je pre panel, hovorim ze plazma vs ips alebo va panel je v velky rozdiel v kontraste...a ze si autor vlakna pohorsil v zmysle obrazu |
peterkozel
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 199 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |