![]() |
|
Změna e-mailové adresy na ParaboleAhoj.Potřebuji si změnit zde na Parabole e-mail a mám postupovat podle pokynů které mi Parabola pošle, ale asi ty pokyny chodí na tu původní adresu a já ji mám od @upcmail.cz a to už zaniklo, takže se asi marně pokouším o změnu. Co s tím? Píši to sem protože v kontaktu na stráce mi to bylo přikázáno. Díky. |
Kema
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: Změna e-mailové adresy na ParaboleV nastaveni uctu mas moznost zmeny e-mailovej adresy |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 474 |
![]() |
|
RE: Změna e-mailové adresy na ParaboleMožnost změnit je, ale změna není ve skutečnostiprovedena. Osobní zkušenost. On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Změna e-mailové adresy na ParaboleTakže bych tímto požádal administrátora aby mi s tím pomohl.Díky. |
Kema
![]() |
|
RE: Změna e-mailové adresy na ParaboleKoukám, že admin má hodně práce místo toho aby ti pomohl. |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
@KemaA skusil si to uz v nastaveni uctu ? |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 474 |
![]() |
|
PavleNevím, možná se pletu, ale nemyslím, že by admin mohl 24hodin denně "pomáhat a chránit" a poskytovat okamžité služby zde diskutujícím. Obzvlášt ve věci, která může počkat. To by jsme se asi museli k diskusi proklikávat nejen přes auta, hračky, ale určitě i vložky a přípravky na vaginální suchost, nebud tak kritický...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 159 |
![]() |
|
Změna e-mailové adresy na ParaboleUž sa na tom pracuje 😊Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 954 |
![]() |
|
RE: Změna e-mailové adresy na ParaboleA je jiná cesta když to potřebuji změnit? A jelikož to nefunguje tak jediná cesta je kontakt přes Diskusi. |
Kema
![]() |
|
@KemaProsím ozvi sa na redakčný mail,bude sa tvoja požiadavka a problém riešiť sukromne,cez maily. Diky 😊Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 954 |
![]() |
|
Kemamáš aktivovanú súkr. správu , mohol si to poslať odtiaľ adminovino ak sa vieš prihlásiť sem môžeš si zmeniť email 1x za 7 dní zo svojho účtu, mne to zmeniť išlo, akurát ak zabudneš heslo a nevieš sa prihlásiť a nie je uložené , kontaktuj admina |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 344 |
![]() |
|
![]() |