![]() |
|
Ide niekomu HBO MAX v tv boxe bez problémov?HBO MAX mi robí problémy so zvukom a rýchlosťou prehrávania v tv boxe H96 Max 8K Ultra HD. V notbooku a v telefóne funguje bez problémov. Aký v tom múže byť problém? Skúšal som aj nanovo stiahnuť apku HBO MAX z App store, ale nepodarilo sa, škoda. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Ide niekomu HBO MAX v tv boxe bez problémo...Mám Tesla media box X 300 a s Androidem 8.1. a od té doby co se fungující HBO GO změnilo na Max se mi vždy po vteřině zasekne obraz a jede jen zvuk. Žádná aktualizace to zatím neopravila a už přestávám doufat. Rady od podpory jsou k ničemu. Na PC, tabletu a mobilu to funguje. Zatím jsem to vyřešil přes Kodi a čekám na přidání aplikace do TV Hisense, to slibovali do konce roku, ale zatím nic. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 088 |
![]() |
|
RE: Ide niekomu HBO MAX v tv boxe bez problémo...Mám Nokiu 8000 a Formuler Z10 Pro Max a tam mi ide HBO MAX bez problémov. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 034 |
![]() |
|
@KarnerNokia 8000 vše bez problémů. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 126 |
![]() |
|
@KarnerSkus pozriet do sekcie "Podporovane zariadenia sluzby HBO Max" na ich stranke. Nemyslim, ze tam najdes nejaky box H96. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Ide niekomu HBO MAX v tv boxe bez problémo...Na boxe H96 MAX som to vyriešil veľmi jednoducho - prepínal som v nastaveniach boxu rôzne zvuky a jeden zabral (Atmos). Teraz aplikácia HBO MAX ide perfektne aj so zvukom. Druhý box T 95 asi nerozchodím, lebo tam je okrem chýbajúceho zvuku aj spomalenie obrazu. |
Karner
![]() |
|
RE: Ide niekomu HBO MAX v tv boxe bez problémo...Teraz už áno. Ale do takého júna s tým boli problémy, appka nešla ani spustiť, vypadávalo to, mrzlo... Ale už sa zdá, že problémy vyriešili, aspoň teda u mňa. S inými službami som problém nemal, ani s tým preklínaným Skylink Live![]() |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: Ide niekomu HBO MAX v tv boxe bez problémo...Hádam to nemyslíš vážne, že na tom boxe to neide, veď máš H96 Max 8K Ultra HD. Na mojom úbohom Chromecast Google TV to ide perfektne. A má to len 2GB RAm a Tvôj box až 4GB.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskTo nie je o vykone ani o GB. Mozes mat aj kozmicku raketu... Chromecast je podporovane zariadenie. Na tych vsetkych android boxoch to moze ist aj nemusi. Je to podobne ako s Netflixom. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
@peterskNa H96 MAX 8K už som HBO MAX rozchodil, hoci som nal problém s prihlásením. Musel som ísť cez ntb a novú kartu Inkognito, lebo majú v Telekome stále poruchu. Zvuk ide len Atmos nie Dolby Digital plus. To keď zákazník nevie, je v ....Duhý môj box T95 má iný procesor ako H96 Max. Na tom je to spomalené a asi neriešiteľné. Formát zvuku má len automaticky, Atmos sa nedá nastaviť a procesor nezvláda 4K vysielanie HBO MAX. Zaujímavé, že cez YOU tube stream 4K ide bez spomalenia. |
Karner
![]() |
|
@black13Tak mne to hovoriť nemusíš. Mám taký názor ako Ty. Ale už si čítal, že keď toto napíšem, tak som v "riti". Tak nech frajeri napíšu, ktorí majú "čísnke" šroty, a ja teraz považujem za čínske šroty aj Nokiea Tesly a podobné výmysli.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@KarnerMne to písať nemusíš, ani odpovedať Ti nato neviem. Je to čínsky šrot a kúp si Chromecast Google TV a všetko budeš mať na tom odladené a všetko Ti tam pôjde.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Tesla ....Tesla Mediabox qx4 - HBO Max nefunkční....Skylink,Telly,Antik Tv a Sweet tv v pohodě!!! Netflix vyzkouším za týden... ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
@jamess96Nevzdávaj to. Ide ti HBO MAX na pc a telefóne? Ak máš problém s prihlásením, skús cez pc a novú kartu Inkognito. Mne sa to osvedčilo. |
Karner
![]() |
|
@Karnerna PC normálně jede ... Ale nemám moc času si s tím hrát.Na Android boxu se normálně přihlásím vše do chvíli,kdy si spustím film běží normálně.Jakmile ale spustím teda flm běží 3-4 sekudy a sekne se to - pak jede jen zvuk...a pak nic ![]() ![]() Stejně na tom HBO Max není nic vyjímečného... ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@jamess96Ja som to mal opačne - išiel obraz, nebol zvuk. Skús zavolať na bezpatnú linku Telekomu alebo na technickú podporu HBO MAX 0800 601449. |
Karner
![]() |
|
@Karnervďaka Karmer...![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
RE: Ide niekomu HBO MAX v tv boxe bez problémo...Ja by som to povedal tak - za málo peněz, málo muziky. |
Spacer
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 1 007 |
![]() |
|
![]() |