Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ide niekomu HBO MAX v tv boxe bez problémov?

HBO MAX mi robí problémy so zvukom a rýchlosťou prehrávania v tv boxe H96 Max 8K Ultra HD. V notbooku a v telefóne funguje bez problémov. Aký v tom múže byť problém? Skúšal som aj nanovo stiahnuť apku HBO MAX z App store, ale nepodarilo sa, škoda.

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ide niekomu HBO MAX v tv boxe bez problémo...

Mám Tesla media box X 300 a s Androidem 8.1. a od té doby co se fungující HBO GO změnilo na Max se mi vždy po vteřině zasekne obraz a jede jen zvuk. Žádná aktualizace to zatím neopravila a už přestávám doufat. Rady od podpory jsou k ničemu. Na PC, tabletu a mobilu to funguje. Zatím jsem to vyřešil přes Kodi a čekám na přidání aplikace do TV Hisense, to slibovali do konce roku, ale zatím nic.

acce
Registrace: 11/2008

Mám Nokiu 8000 a Formuler Z10 Pro Max a tam mi ide HBO MAX bez problémov.

Power150
Registrace: 3/2009

@Karner

Nokia 8000 vše bez problémů.

jjery
Registrace: 12/2012

@Karner

Skus pozriet do sekcie "Podporovane zariadenia sluzby HBO Max" na ich stranke. Nemyslim, ze tam najdes nejaky box H96.

black13
Registrace: 6/2006

Na boxe H96 MAX som to vyriešil veľmi jednoducho - prepínal som v nastaveniach boxu rôzne zvuky a jeden zabral (Atmos). Teraz aplikácia HBO MAX ide perfektne aj so zvukom. Druhý box T 95 asi nerozchodím, lebo tam je okrem chýbajúceho zvuku aj spomalenie obrazu.

Karner

Teraz už áno. Ale do takého júna s tým boli problémy, appka nešla ani spustiť, vypadávalo to, mrzlo... Ale už sa zdá, že problémy vyriešili, aspoň teda u mňa. S inými službami som problém nemal, ani s tým preklínaným Skylink Live :laughing: S HBO GO som takisto nikdy nemal problém.

CABAL
Registrace: 2/2018

Hádam to nemyslíš vážne, že na tom boxe to neide, veď máš H96 Max 8K Ultra HD. Na mojom úbohom Chromecast Google TV to ide perfektne. A má to len 2GB RAm a Tvôj box až 4GB.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

To nie je o vykone ani o GB. Mozes mat aj kozmicku raketu... Chromecast je podporovane zariadenie. Na tych vsetkych android boxoch to moze ist aj nemusi. Je to podobne ako s Netflixom.

black13
Registrace: 6/2006

@petersk

Na H96 MAX 8K už som HBO MAX rozchodil, hoci som nal problém s prihlásením. Musel som ísť cez ntb a novú kartu Inkognito, lebo majú v Telekome stále poruchu. Zvuk ide len Atmos nie Dolby Digital plus. To keď zákazník nevie, je v ....
Duhý môj box T95 má iný procesor ako H96 Max. Na tom je to spomalené a asi neriešiteľné. Formát zvuku má len automaticky, Atmos sa nedá nastaviť a procesor nezvláda 4K vysielanie HBO MAX. Zaujímavé, že cez YOU tube stream 4K ide bez spomalenia.

Karner

@black13

Tak mne to hovoriť nemusíš. Mám taký názor ako Ty. Ale už si čítal, že keď toto napíšem, tak som v "riti". Tak nech frajeri napíšu, ktorí majú "čísnke" šroty, a ja teraz považujem za čínske šroty aj Nokiea Tesly a podobné výmysli.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@Karner

Mne to písať nemusíš, ani odpovedať Ti nato neviem. Je to čínsky šrot a kúp si Chromecast Google TV a všetko budeš mať na tom odladené a všetko Ti tam pôjde. :)))

petersk

Tesla ....

Tesla Mediabox qx4 - HBO Max nefunkční....
Skylink,Telly,Antik Tv a Sweet tv v pohodě!!!
Netflix vyzkouším za týden... ;)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@jamess96

Nevzdávaj to. Ide ti HBO MAX na pc a telefóne? Ak máš problém s prihlásením, skús cez pc a novú kartu Inkognito. Mne sa to osvedčilo.

Karner

@Karner

na PC normálně jede ... Ale nemám moc času si s tím hrát.
Na Android boxu se normálně přihlásím vše do chvíli,kdy si spustím film běží normálně.Jakmile ale spustím teda flm běží 3-4 sekudy a sekne se to - pak jede jen zvuk...a pak nic :sly: :sly:
Stejně na tom HBO Max není nic vyjímečného... :scared: :scared:

jamess96

@jamess96

Ja som to mal opačne - išiel obraz, nebol zvuk. Skús zavolať na bezpatnú linku Telekomu alebo na technickú podporu HBO MAX 0800 601449.

Karner

@Karner

vďaka Karmer...
:8) R^

jamess96

Ja by som to povedal tak - za málo peněz, málo muziky.

Spacer
Registrace: 9/2017

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra