Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Stabilita verejnych IPTV

Ahoj, mam jeden dotaz pro IPTV lovce.

Na internetu jsou verejne dva streamy, ktere momentalne vysilaji O2TV Sport a Nova Sport 3. I kdyz jsou pravdepodobne na netu uz nejaky ten patek, tak ja je objevil az nedavno, ale vzdy, kdyz je chci otestovat, tak se podivne sekaji (da se to ocekavat od verejnych streamu). Ja mam tedy dotaz pro ty, co ty dva streamy znaji, jestli se vam to taky seka nebo to je proste bud kvuli slabemu download speedu ci proste nestabilnim streamem obecne. Diky, diky za info!

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Stabilita verejnych IPTV

tie 2 linky s koncovkou HDMI,ktoré máš namysli ti občas sekajú,lebo sú totalne preťažené...na nete už kolujú asi 3 roky...napojených tam musí byť minimálne 5000 ludí...ale mne občas idú pekne..záleži aj natom v čom to prehravaš a kde to prehravaš...ked si ich pustím vo VLC na počitači,tak mám občas seknutie,ale ked si ich dám do smart tv tam idú občas celkom pekne

jožko
Registrace: 7/2016

RE: Stabilita verejnych IPTV

Odpovedel jsi mi na vse, co jsem potreboval. Diky jozko!

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

@bobo2

skús si to dať do android boxu alebo do smart tv alebo do enigma alebo netuším čo používaš...proste prehrať to v niečom inom ako je vlc-pc a možno ti to pôjde otrocha lepšia...ale,kedže to je preťažené a zverejnené všade na nete,tak velkú slávu od toho nečakaj...

jožko
Registrace: 7/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra