Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Jak na TV BOX KD1

Mám starší televizor LG ke kterému jsem zakoupil TV BOX KD1. Nyní potřebuji do jeho systému nainstalovat aplikaci o2 TV CZ.apk. S překvapením jsem zjistil, že nemá USB datový vstup. Má však nějakou aplikaci GET APK, jejímž prostřednictvím by se měly aplikace nějak instalovat. V přiloženém anglickém manuálu o tom není ani čárka. Po otevření té aplikace se objeví obrázek QR kódu a pod ním nějaký číselný kód, který slouží ke spárování KD1 s jiným zařízením, ale nevím, s kterým. Prosím o radu jak postupovat. Tu aplikaci O2TV.apk mám staženou na flešce a je funkční.

vortata
Registrace: 8/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak na TV BOX KD1

Nemám sice tento box KD 1, ale zkus nainstalovat do sticku správce souborů třeba podporovaný Solid explorer z Obchodu play. Můžeš i přes mobil kde by jsi měl stick vidět po rozkliknutí šipky "k dispozici ve více zařízeních". Pak nainstaluj z Obchodu Play do telefonu a sticku transfer třeba Tv file transfer nebo Send files to tv a pošli si z mobilu apk O2 tv co máš staženou ve flash paměti. Ta se ti pak objeví ve správci souborů ve složce download ve sticku KD 1. Označíš a nainstaluješ. Další možnost je nainstalovat z Obchodu Play z mobilu do sticku přímo apk O2 tv. Ale nevím jak tato funguje. Moc ji tam nechválí. Nemám možnost vyzkoušet, už O2 tv nemám.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

a proc si tu app O2 TV nenainstalujes primo do toho KD1 a primo v tom KD1 ? ale proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite zejo.

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

@Bohemia cz

Vážený příteli, ten TV stick KD1 nemá žádný USB datový vstup, takže instalace do jeho flesh paměti je možná buď pomocí OTG kabelu, který ovšem stojí 350,- Kč nebo snad pomocí nějaké aplikace, která umožňuje propojit rozhraní mobilního telefonu, kde už mám aplikaci o2tvCZ.apk staženou. Právě tu aplikaci, která je dosažitelná pro ANDROID 10.0 na Google Play bych potřeboval poradit.

vortata

a to jako ten KD1 nema android ?!

Bohemia cz

A cez Bluetooth sa nedá ten inštalačný súbor poslať do toho sticku?

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Zkus použít aplikaci ze sendfilestotvtečkaapp. Nainstaluješ do sticku a do mobilu a následně z mobilu na stejné wifi odešleš apk a na sticku přijmeš, nainstaluješ O2tv a jedeš.. Howgh

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@vortata

v prohlížeči boxu zadej https://apkpure.com/ , najdi si O2TV, stáhni do boxu a nainstaluj.

RAFI007
Registrace: 1/2006

@vortata

Zkus tento dotaz do google
jak nainstalovat o2 tv na xiaomi tv stick

mibo1949
Registrace: 1/2013

@milde

Vážený příteli, moc děkuji za návod, jak to udělat. Nainstaloval jsem ty 2 aplikace jak na mobil, tak na stick, na mobil stáhnul o2TV CZ.apk, poslal na stick a tam už to šlo instalovat.

vortata

@Bohemia cz

Ten stick Android má, ale v jeho Google Play není možnost instalace o2TV CZ.

vortata

@mmiriboy

Právě na to je aplikace SENDTOTV. :)))

vortata

@vortata

A chceš povedať, že bez aplikácie sa to nedá skopírovať?
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@vortata

No já to tak používám u Chromecast 4. Tam také není možnost strčit flash nebo micro kartu. Jeddnodušší je to u klasické krabičky. Mnoho apk není na Obchodu Play kompatibilní s Android tv. Pouze s Android mobil.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

tak bohuzel aplikace O2 TV opravdu neni na Mecool dostupna. asi jako jedina z cz.
ta O2 zije v nejakem jinem svete. :))) ve svem vlastnim svete. a mozna zaplatpanbuh.!

Bohemia cz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra