Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Mimo mísu přehrávání na pc

Čauec borci ,mám na Vás prosbu ,týká se to přehrávání hudby na mém stolním PC.Poslední dobou mám ten problém ,že si otevřu youtube a pustím nějakou hudbu,mix,megamix nebo cokoliv tak je to ok.Jakmile k tomu otevřu další lištu ,kde chci surfovat na jiných stránkách tak se mi na první liště youtube přehrávání zastaví a musím ho znova spustit a zase přejdu na druhou lištu z panelu a youtube se zastaví.Chci prostě zároven poslouchat youtube a při tom surfovat na jiných stránkách.Dříve mi to nedělalo.u internetových online rádií mi to nedělá .Youtubko jede pořád .Nevíte chlapi někdo kde se to dá v nastavení opravit?moc díky všem. :(

marksony
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo mísu přehrávání na pc

Je to prosté!
Prehrávanie videí z YT na pozadí PC je podporované iba pri platenej verzii YT Premium.

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

mmiriboy

Aha tak díkec ,já jenom ,že ještě tak před 14 dny mi to jelo .Měj se čau a dík.

marksony

Ale pravdepodobne sa to dá obísť?! Nechce sa mi to nejak extra študovať, pretože pre mňa je to v podstate pasé, ja mám Premium účet.
Pozri sem:
https://sk.soringpcrepair.com/how-play-youtube-in-background/#_3_Chrome
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

mmiriboy

díkec mrknu na to ,když tak si zaplatím premium.Čau. R^

marksony

@marksony

nemám žiadny platený youtube účet a normálne si môžem otvoriť aj 20 líšt a youtube video na prvej lište stále normálne hrá...skús hlavne vymeniť prehliadač či ti to robí všade?ja mám operu...

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

R^ R^ R^
Je to dosť možné...!

mmiriboy

@jožko

Tiež používam Operu na PC, dokonca aj na mobiloch. Ale ako vravím, platím si YT účet, čiže nezaregistroval som takýto problém.
;)

mmiriboy

zdarec zkusil jsem aktualizovat google chrome a ještě update windovs 10 a ted to zase fičí ,jsem na parabole a zároven poslouchám youtube .zkouším i jiné stránky a youtube stále frčí.Chlapi moc děkuju a mějte se .Čauec. R^ R^ R^

marksony

@mmiriboy

Blbost
Ide v pohode a nemam nic predplatene

A je to
Registrace: 4/2019

@A je to

"Blbosť" si ty!
Trochu si zasurfuj na webe a pohľadaj si príspevky na danú tému. A ver tomu, že zistíš, že skutočne má YouTube takéto obmedzenie! Ale samozrejme zistíš aj to, že sú web prehliadače, ktoré takúto funkciu automaticky "anulujú". Čiže v praxi sa to môže stať, ale aj nemusí - t.j. všetko to závisí od toho, že aký sw používaš na svojom PC.
;)

mmiriboy

youtube má nové pravidlá . k môjmu nicku mi pribudli aj čísla /5428/. prehrávanie je ok . a to aj v prípade , že mám otvorené 2 x youtube .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo

Tiez nemam platene YT a ide mi to, dokonca na Opere sa da nastavit aj "PIP", cize male okno s videom, vpredu na lubovolnej stranke. Aj s nastavenim transparentnosti okna s videom.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@mmiriboy

Zamudroval si a stoji to za prd :)))
Hlavne,ze to ide kazdemu okrem teba :razz:

A je to

A co takhle pačítadlovej kurz?

MMorous
Registrace: 10/2019

@A je to

Vidím, že ty si dokonca lenivý prečítať všetky aj príspevky v tomto vlákne! Tak potom ťažko od teba môžem chcieť, aby si si niečo pohľadal na webe, že?
Apropo!
Pre osvieženie tvojej pamäte:
Ja som vôbec netvrdil, že mne nefunguje YT prehrávanie v pozadí môjho PC. Ja som písal trošku o inom, tak si ešte raz prelúskaj toto vlákno a potom sem háč komentáre, ok?!

mmiriboy

na chrome

jede vše ok,žádný aktualizace 5 let zakázaný youtube žádný premium,jen info

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@mmiriboy

Zbytocne vyhovorky Rv
Plat si kludne dalej to tvoje YT,mi budeme pocuvat hudbu zadarmo :)

A je to

@A je to

Tak potom počúvaj aj tie hlúpe reklamy!
:))) :))) :)))

mmiriboy

@mmiriboy

No hneď v prvom príspevku si písal toto:
"Prehrávanie videí z YT na pozadí PC je podporované iba pri platenej verzii YT Premium." a to tak nie je na PC ani na jednom prehliadači. To len technicky, ináč máš pravdu, aj ja som si predplatil YT premium a aj kvôli mobilom a Google Home a nebudem pozerať tie blbé reklamy.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra