![]() |
|
USB tuner do TVAť jsem hledal tak jsem nedohledal.Je někde k mámí USB tuner do tv aby nemusela být vidět další krabice pod tv? Nacházím pořád tunery do pc. Děkuji. |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
USB tunerAk myslíš USB tuner terestriálny do televízora,tak je na nete aspoň 10 typov. |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
garbankaOn se neumí pořádně zeptat. Rád by vyřešil neschopnost TV demodulovat DVB-T2. Ovšem přes OS televizoru by chtěl ten externí tuner i ovládat..:)On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000
|
Varos107
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 1 938 |
![]() |
|
@garbanka![]() Vážne? Tie USB tunery, ktoré sú bežne v predaji, sú určené v prvom rade pre pripojenie na PC, linux stb, alebo aj hernú konzolu. Klasický TV zvyčajne nemá podporu pre použitie takýchto externých USB tunerov (uzatvorený operačný systém, tv nemá potrebné drivery atď...). ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
RE: USB tuner do TVZnámý má ještě plazmu pioneer a nechce se jí zbavit. Tak jsem mu tam dal přes vstup hdmi nějaký miniaturní strong dvb-t-2 napájený přes usb z televizoru. Má to vlastní ovladač.![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
@Fanyn![]() Samozrejme takto podobne sa to rieši aj v iných domácnostich. Napr. u mňa doma, ak si niekto myslí, že mám všetky TV v domácnosti v "najnovšom vybavení" (podpora 4k, HEVC ai...), tak je na veľkom omyle. Tieto nedostatky sa dajú jednoducho a proste poriešiť externým stb a tým pádom je telka iba "zobrazovačom" videosignálu. Inak veľakrát nechápem myslenie ľudí, že sa chcú za každú cenu dopracovať k funkcionalitám na TV štýlom, k TV nechcem mať pripojenú žiadnu skrinku, krabičku?! Veď v praxi sú tie externé zariadenia (samozrejme nie všetky!) na oveľa vyššej kvalitatívnej a funkčnosťami nadupanej úrovní. A to nevravím len o nejakom externom DVB-T/T2 tuneri! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@slávistaext.tuner přes hdmi,může být schovaný za tv,jen čidlo venku |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: USB tuner do TVcab cryptobox 702t mini, da se prilepit ze zadu na tv. pouzity stoji 500kc. melo by to mit hdmi(cec) aby se dalo ovladat ovladacem od prijmace i zapinani/vypinani ale to neni zarucene. |
novice2k
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 245 |
![]() |
|
![]() |