![]() |
|
Kvalita obrazu TV od T-MobileDobrý den. Chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s kvalitou obrazu televize od T-Mobile. Bydlíme v panelovém domě a televizi včetně internetu od této společnosti máme cca dva roky. Zpočátku byl u nás zaveden pevný internet s omezenou rychlostí, obraz na TV byl takový klasický. Letos na jaře byla u nás zavedena optika a tak jsem čekal, že se obraz TV výrazně zvýší. Obraz po zavedení optiky, ale zůstal stejný, horší kvalita jde poznat zejména u sledování sportovních přenosů a také například při sledování ČT24. Po připojení optiky byl set-top box s modemem připojen přes WiFi, tento týden jsem zakoupil kabel, abych zjistil jestli bude rozdíl v kvalitě obrazu (je to u nás složitější s trvalým připojením přes kabel). Nicméně i když byla zařízení připojena kabelem, tak kvalita obrazu zůstala stejná. Od T-Mobile máme toto zařízení: Modem Huawei HG8145V5, Set-top box Skyworth HY4403 a TV LG 55SM9010PLA. Na tip T-Mobile jsme vyměnili i set-top box, ale beze změny. Veškeré nastavení TV a kvality obrazu přes set-top box je na nejvyšší kvalitu. Příští týden budeme mít ještě na zkoušku set-top box od O2 (dle jejich vyjádření by kvalita měla být vyšší). Prosím o Vaše rady nebo zkušenosti. Případně jestli je celý problém s obrazem způsoben typem TV a řešení bude zakoupení nové. |
JanisekS87
Registrace: 11/2022 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu TV od T-MobileUž se to tady několikrát řešilo kvalita je daná službou, kterou provozuje výše uvedena společnost. Měl jsem ji na vyzkoušenou od dcery asi měsíc. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu TV od T-MobileJá jsem také u T-Mobile. A pokud mohu, tak si přepnu na satelit, kde je obraz lepší.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu TV od T-MobileKvalita videostreamu je daná operátorom, podobne je to aj u slovenského Magia od Telekomu.To, že príjem cez satelit je na vyšsej kvalitatívnej úrovni je taktiež pravda. Samozrejme aj v tomto prípade sú rozdiely v kvalite medzi jednotlivými poskytovateľmi služieb. ![]() P.S. Jednoduché riešenie: Štandartne používam príjem cez satelit, pri nepriazni počasia (búrky, sneženie ai.) využívam IPTV. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 013 |
![]() |
|
@JanisekS87V srpnu jsem přešel kvůli PL od Telly k T-Mobile a musím říct,že kvalita obrazu je u T- mobile naprosto ok. Primárně sleduji tv přes satelit,ale někdy najedu i na aplikaci v tv a je pravda,že ze SAT je obraz lepší,ale i z té appky to ujde. Každopádně nevidím v kvalitě obrazu mezi T-mobile a Telly žádný rozdíl. Internet mám od T- Mobile a připojení po bytě Wi-Fi. |
ppp666999
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
@JanisekS87stale stejne tema,stale stejne otazky. obraz u internetove Tmobile je hrozny a snad i horsi nez skylinklive a neudela s tim nic ani optika ani novy androidbox ani nova televize. vic k tomu neni co rict. bud se s tim smirite nebo odejdete jinam. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 424 |
![]() |
|
@JanisekS87Pokud nemáš s čím porovnávat, tak dejme tomu OK.... ale pokud se bavíme o TV přes net, tak O2 je mnohem kvalitnější. Co je u TMO v mých očích otřes, je logika ovládání jejich apky |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu TV od T-MobileProblém je asi v tom, že poskytovatelia tv služieb naberú viac záujemcov, ako sú možnosti ich serverov. Vyzerá to tak, že sú nenásytní. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
Kvalita obrazu TV od T-MobileZ mojej skúsenosti, skúšal som veľa IPTV poskytovateľov+ i vysilani, rtvs app a všade deklarujú kvalitu full hd 1080p, ale žiaľ kvalitatívne sa nechytajú na satelit, prípadne na anténu čt a stv programy v HD. Neviem čím to je, ale aj keď na sate je max 1080i rozlíšenie, tak športy idú krajšie ako v IPTV. Ak nemáš možnosť dať si satelit čo tak skúsiť miestnu káblovku - vo väčšine prípadov majú signál zo satelitu. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
@JuriBohužel kvalitou obrazu se legální sližby na ty nelegální nechytají. V šedé zóně jsou OTT servery, kde je kvalita se satelitem 1:1.... tím samozřejmě nemyslím žádný Aliexpress ani jiné playlisty o 20 tisících kanálů..... |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: Kvalita obrazu TV od T-MobileT-mobile tv přes internet máme cc rok, a během týto doby se kvalita obrazu rapidně zhoršila.Při pořízení byl obraz pěkný, ted je to vážně o dost horší![]() |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
![]() |