Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta SKYLINK

Je možno zde inzerovat prodej nové dosud neregistrované karty SKYLINK ?

vortata
Registrace: 8/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta SKYLINK

klikni si na Bazar

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@EnoSat

Moc děkuji, hledal jsem , ale nenašel. Zkusím znovu.

vortata

Záleží na tom, jestli chceš úplně novou kartu M7, nebo starší kartu (většinou ICE), která není registrovaná. Tzn.,že zaregistruješ, zaplatíš reaktovační poplatek 200Kč, balíček a jedeš. Když si tady aktivuješ PM a napíšeš mi, mohu Ti takovou nabídnout.

krupino
Registrace: 10/2008

@krupino

Já chci prodat toto :
Úplně nový dekódovací modul do televizoru, který zajistí bezvadný příjem signálu z družice Astra3 a kompletní programy satelitní TV SKYLINK. Zaregistrujete poprvé a na sebe ! Původní prodejní cena 1390,- Kč.
Už jsem to dal na zdejší BAZAR.

vortata

@vortata

Promiň. Špatně jsem Tě pochopil. Myslel jsem, že chceš kartu koupit.

krupino
Registrace: 10/2008

@vortata

kartu nebo modul ? takze modul nagra za 1400 plus registraci 999kc a to se vyplati. jestli tohle nekdo koupi tak je normalni blazen kdyz to same muze mit na smlouvu za 1kc.!

Bohemia cz
Registrace: 3/2022

Něčemu takovýmu jsme říkali "kazišuk", ale v jiné oblasti. Kamarád, co vždy pomohl.../což nevylučuje, že to není pravda/. Ted vážně, bylo by zajímavé, kdyby se mohly v sekci bazar jednotlivé inzeráty "komentovat", asi by možná klesla prodejnost, ale na druhou stranu by byla legrace a trocha by se to zatraktivnilo...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@Bohemia cz

a ako bonus k 1kc "musis" za dva roky zaplatit minimalne 7176kc
https://www.skylink.cz/televize-naplno/smlouva
:razz:

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat

@ EnoSat :

Nevím co tu jako řešíš když tu píšeš "a ako bonus k 1kc "musis" za dva roky zaplatit minimalne 7176kc"

Podle tebe když si koupíš vlastní parabolu s LNB a tomu ten CA modul s kartou nebo satelitní přijímač tak jako nebudeš muset za Skylinku už platit jakékoliv měsíční poplatky jako u té akce za 1 Kč?

Při ceně 7176 Kč co uvádíš to vychází při úvazku 24 měsíců na 299 Kč měsíčně což je balík Smart.

V současnosti je u Skylinku nejnižší možný balík Mini a to za cenu 179 Kč měsíčně což je za 24 měsíců celkově 4296 Kč.

7176 - 4296 = 2880 Kč a jen samotný dekódovací modul CAM 803 Nagravision Skylink bez registračního poplatku stojí 1240 Kč. S registračním poplatkem 999 Kč za integrovanou kartu Skylink typu Nagravision a Viaccess se už dostaneš na celkovou cenu 2239 Kč a to bez jakéhokoliv placeného balíku.
7176 - 2239 (za registrovaný CA modul bez aktivního balíku) = 4937. 4937 / 24 = 205,70833 Kč. V tomto případě máš balík Smart následně jen za 93,29167 Kč když odpočítáš minimální náklady za nutný registrovaný CAM modul s integrovanou kartou Skylink. Přitom jen úplně nezákladnější balík Mini při ceně 179 Kč měsíčně vyjde na 24 měsíců celkově na 4296 Kč.
A úplně nakonec ještě to že v balíku Mini navíc k původnímu DIGITALu není tam dle mě není nic lautr sledovatelného kromě dětských stanic s Film Europe+ HD oproti vyššímu Smartu kde již navíc aspoň Film+, JOJ Cinema HD, Viasat Nature + History, Nova Sport 1 + 2 se sport 1 a podobně.

Jednoznačný závěr je takový že při akci 1 Kč tě balík Smart vyjde jen 93,29167 Kč měsíčně po dobu 24 měsíců pokud odpočítáš úplně ty minimální náklady jen za ten minimálně nutný samotný potřebný registrovaný CAM modul bez kterého u Skylinku nepůjde vůbec nic.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@tukan

proste tohle si zadny realne uvazujici clovek nekoupi.! a nejde tady o tu cenu modulu, ta je v poradku, ale ten registracni poplatek 999kc to je opravdu extrem a lichva.! tohle uz davno nikdo jiny nema. a meli by se nad sebou zamyslet jestli tohle je ta spravna cesta, a je to jeden z jejich velkych problemu. takze v tomto pripade ten kazisuk bude asi primo skylink.
a rovnou muzou zrusit i tu reaktivaci za 200kc, ono bohate postaci reaktivacni sms 50kc.

Bohemia cz

Tohle nemá cenu řešit, tohle si musí rozhodnout zákazník, jak říkal pan Klaus, "neviditelná ruka trhu" by měla zafungovat. Ale v těch našich českých kotlinách ještě na ten kapitalismus nejsme asi připraveni...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@Moravia CS

-ak si cital zmluvu tak ziadny balik MINI sa nekona-
Uživatel bude od Poskytovatele odebírat nepřetržitě po dobu minimálně 24 měsíců ode dne uzavření této Smlouvy (dále jen „doba závazku“)
některou z vybraných služeb Skylink: Smart, Multi, Kombi, Flexi 10 nebo Komplet. Uživatel se přitom zavazuje uhradit předplatné zvolené
služby min. na první 3 měsíce v hotovosti bezprostředně při uzavření této Smlouvy, a to do rukou Prodejce. V případě časově omezené akční
nabídky jsou upravené podmínky této akce uvedeny na www.skylink.cz.

EnoSat

@EnoSat

@ EnoSat :

Umíš vůbec číst a nebo pochopit to co čteš?

Laskavě mě ukaž kde jsem napsal to že v té akci za 1 kč je možnost aktivace aj toho balíku Mini. pokud to tam odemne najdešě tak asi vyhráváš milión.

Já to Mini používal jen ke srovnání a psal o tom že je to už delší dobu nejnižší možný balík u služby Skylink. Já následně to Mini porovnával nejnižším možným balíkem Smart z nabídky u akce za 1 Kč. Jasně tam jsem tam popisoval kolik celkově vyjde zákazníka na 24 měsíců platba balíku mini s pořízením nutného CAM modulu a jeho následnou registrací bez dotovaného zařízení oproti toho nejnižšího možného balíku Smart u té akce za 1 Kč.

Takže ještě jedno když to nechápeš
Při akci za 1 kč tě po odečtení registrovaného CAM modulu ten samotný balík Smart ve skutečnosti vyjde na 209,71 Kč oproti 299 Kč měsíčně po dobu 24 měsíců- A když balík Mini stoji 179 Kč Měsíčně tak ten balík Smart je pak dražší jen o 93,29 Kč a rozhodně lepší nabídka stanic oproti toho Mini kde je vypráno to neslabší od Skylinku kromě toho Film Europe+ HD a těch třech dětský pokud jsou potřebné.

Já osobně bych si to Mini nikdy nepředplatil pokud by mě nešlo o základní slovenské stanice z původního balíku DIGITAL.

Jestli o tom nevíš tak původní balík DIGITAL/SERPO už dávno nelze pořídit samostatně.

PS: Tímto už s tebou nemíním dále diskutovat když uznáváš jen tu tvoji pravdu.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@EnoSat

a presne takovyhle zakazniky telata oni potrebujou 👍

Bohemia cz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra