![]() |
|
Změny vysílacích parametrů Skylink na 23,5Nevíte, zda zase Skylink šachoval se změnou vysílacích parametrů na Astre 23,5? TV mi zašala hlásit, že byl nalezen nový program a po aktualizaci zmizelo spoustu programů z uloženého seznamu (jakoby zmizely ze satelitu) a objevily se jako nově naladěné pro přidání. Jedná se o všechny programy na kmitočtu 12090 Mhz a 12109 Mhz. Programy z 11954 Mhz vč. RTVS kanálů zmizely úplně a musel jsem je ručně doladit.![]() ![]() ![]() |
boobika
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
novinkyAhoj. Myslim si, ze to by bolo uvedene aj v novinkach, na webstrankach Skylink.cz, konkretne tu: https://www.skylink.cz/novinky Ale nevidim tam nic nove, dokonca ani par dni pozadu. Skylink by to ohlasoval uz davno dopredu. Takze to bude asi chyba tvojeho tunera v TV prijmaci alebo nejaky iny HW problem. Mozno chyba LNB konvertora na antene ? Fakt netusim. Skus mrknut aj na databazu aktualnych parametrov kanalov Skylink.cz a skontroluj jednotlive kanaly prave tam. |
s3n0
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
Změny vysílacích parametrů Skylink na 23,5A aký máš TV... tento problém sa vyskytuje s TV LG. |
pharao
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 179 |
![]() |
|
Zmeny na 23,5°EPodľa nemeckej webovej stránky zmeny prebehli 17.11.2022.Penthouse reality TV " - " TV CZ |
garbanka
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 780 |
![]() |
|
@pharao..tie niektoré tv lg si robili naozaj čo chceli a pritom boli všetky automatiky vypnuté, podla vyjadrenia firmy lg je to "v poriadku".Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 305 |
![]() |
|
RE: Změny vysílacích parametrů Skylink na 23,5Mam Panasonic Viera AS760 s dvema dvojitymi tunery a Skylink Neotion Irdeto CAM. Nevim no, prave jsem si rikal, ze by to oznamili. Ale fakt ty kanaly zmizely a objevily se jako nove naladene, vsechny z tech zminenych kmitoctu. Travel XP HD mam ted dokonce dvakrat. Doted zadny problem, tak kdo vi, co zase upravovali u nich, ale zkusim jeste popatrat. |
boobika
![]() |
|
RE: Změny vysílacích parametrů Skylink na 23,5Pardon, Panasonic Viera AS750E. |
boobika
![]() |
|
![]() |