Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Polsko 39.K

Spuštěn program v 4K.

mcm1
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Polsko 39.K

vysielač aký???

bublik10
Registrace: 8/2010

RE: Polsko 39.K

https://emimaps.emitel.pl/ - DVB-T2 test TVP

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

24 K

TVP 4K - Wisla

miro2
Registrace: 1/2005

TVP 4K.
Dá se to volně (FTA) zachytit i jinde,než pozemně v příhraničí s Polskem ? Díky.

maruza
Registrace: 10/2018

@maruza

FTA to určitě nepůjde vyjma DVB-T2. Pak jedině přes nějakou placenou IPTV, nebo satelit, ale o tom nebyla tvá otázka.

Antonio20
Registrace: 1/2009

Jede tam promo smyčka

lákající na mistrovství světa. Příjem K 24 je v Havířově výborný.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

Sněžné jámy K 37

TVP 4K byl spuštěn i na vysílači Sněžné jámy. A to na K 37. Příjem výborný.

neuzil
Registrace: 7/2009

@neuzil

Díky za info.

Miloš1
Registrace: 8/2010

Kłodzko Czarna Gòra 46.kanál. Oproti ostatním multiplexům poloviční výkon. Musím si to trochu doštelovat. Mám to na hraně. Doufám, že bude lepší barevné podání než minule. Byla menší sytost a trochu do modra.

krupino
Registrace: 10/2008

Tak mám poštelováno. Signál OK. Barevné podání jako minule. Červená je trochu dohněda i trávník je trochu tmavší. Možno porovnat přepnutím na TVP Sport. Jinak ale obraz jako břit.

krupino
Registrace: 10/2008

@maruza

Jenom technická poznámka, která pro Tebe asi nic neřeší, tak se omlouvám.. Polská televize se dá pozemně přes anténu přijímat i hluboko ve vnitrozemí,ne jen v polském příhraničí. Např. i v některých lokalitách Prahy jako jsou například Letnany,Horní Počernice,Újezd nad Lesy, Klánovice atd. pochopitelně je potřeba dobré stanoviště a patřičné technické vybavení. Nějaká anténa, nějaký zesilovač, nějaký kabel rozhodně nestačí.Já uskutečnuji příjem z vysílače Sněžné jámy hned za hranicemi Prahy v okrese Praha-východ.Vzdušnou čarou 100 km.

PAPAJAS
Registrace: 5/2021

@PAPAJAS

To máš dobrý, já ve Vršovicích mám nejspíše smůlu. Příští týden zkusím na plzeňské síto co půjde vlastně zachytit.

Antonio20

@Antonio20

No Vršovice jsou mizerné,v dolíku, co se týče dálkového příjmu. I když pamatuji na sídlišti Vlasta v těch vysokých panelácích v předposledním patře měl chlap přidělané takové rameno jakoby od jeřábu a na něm čtyřče síta s přídavnými direktory, pochopitelně zesilovač a chytal na to jěště nějaký čas po revoluci analogově německé ARD a ZDF.Zíral jsem na to v šoku. Tak možná něco naděje na Bohdalci a nahoře na Vinohradech kolem Flory a Jiřího z Poděbrad.

PAPAJAS

@PAPAJAS

Taky si myslím, že budu mít smůlu, ale ze srandy to zkusím. Mám vcelku dobrý výhled na Německo a páté patro mě k tomu pokusu přímo nabádá. Já bydlím mezi stadionem Bohemky a Grébovkou tak uvidím, co za zázraky tam chytnu/nechytnu. Dám vědět jak to dopadlo.

Antonio20

@Antonio20

Podej zprávu.Jinak těmi vysokými paneláky ve Vršovicích jsem myslel ty dva nejvyšší zhruba naproti TESCO EXPRES prodejně, když se jede směrem na most nahoru na Bohdalec.

PAPAJAS

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra