![]() |
|
Polsko 39.KSpuštěn program v 4K. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
Polsko 39.Kvysielač aký??? |
bublik10
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: Polsko 39.Khttps://emimaps.emitel.pl/ - DVB-T2 test TVPTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 242 |
![]() |
|
24 KTVP 4K - Wisla |
miro2
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: Polsko 39.KTVP 4K.Dá se to volně (FTA) zachytit i jinde,než pozemně v příhraničí s Polskem ? Díky. |
maruza
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
@maruzaFTA to určitě nepůjde vyjma DVB-T2. Pak jedině přes nějakou placenou IPTV, nebo satelit, ale o tom nebyla tvá otázka. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 944 |
![]() |
|
Jede tam promo smyčkalákající na mistrovství světa. Příjem K 24 je v Havířově výborný.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
Sněžné jámy K 37TVP 4K byl spuštěn i na vysílači Sněžné jámy. A to na K 37. Příjem výborný. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 527 |
![]() |
|
@neuzilDíky za info. |
Miloš1
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: Polsko 39.KKłodzko Czarna Gòra 46.kanál. Oproti ostatním multiplexům poloviční výkon. Musím si to trochu doštelovat. Mám to na hraně. Doufám, že bude lepší barevné podání než minule. Byla menší sytost a trochu do modra. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
RE: Polsko 39.KTak mám poštelováno. Signál OK. Barevné podání jako minule. Červená je trochu dohněda i trávník je trochu tmavší. Možno porovnat přepnutím na TVP Sport. Jinak ale obraz jako břit. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
@maruzaJenom technická poznámka, která pro Tebe asi nic neřeší, tak se omlouvám.. Polská televize se dá pozemně přes anténu přijímat i hluboko ve vnitrozemí,ne jen v polském příhraničí. Např. i v některých lokalitách Prahy jako jsou například Letnany,Horní Počernice,Újezd nad Lesy, Klánovice atd. pochopitelně je potřeba dobré stanoviště a patřičné technické vybavení. Nějaká anténa, nějaký zesilovač, nějaký kabel rozhodně nestačí.Já uskutečnuji příjem z vysílače Sněžné jámy hned za hranicemi Prahy v okrese Praha-východ.Vzdušnou čarou 100 km. |
PAPAJAS
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 133 |
![]() |
|
@PAPAJASTo máš dobrý, já ve Vršovicích mám nejspíše smůlu. Příští týden zkusím na plzeňské síto co půjde vlastně zachytit. |
Antonio20
![]() |
|
@Antonio20No Vršovice jsou mizerné,v dolíku, co se týče dálkového příjmu. I když pamatuji na sídlišti Vlasta v těch vysokých panelácích v předposledním patře měl chlap přidělané takové rameno jakoby od jeřábu a na něm čtyřče síta s přídavnými direktory, pochopitelně zesilovač a chytal na to jěště nějaký čas po revoluci analogově německé ARD a ZDF.Zíral jsem na to v šoku. Tak možná něco naděje na Bohdalci a nahoře na Vinohradech kolem Flory a Jiřího z Poděbrad. |
PAPAJAS
![]() |
|
@PAPAJASTaky si myslím, že budu mít smůlu, ale ze srandy to zkusím. Mám vcelku dobrý výhled na Německo a páté patro mě k tomu pokusu přímo nabádá. Já bydlím mezi stadionem Bohemky a Grébovkou tak uvidím, co za zázraky tam chytnu/nechytnu. Dám vědět jak to dopadlo. |
Antonio20
![]() |
|
@Antonio20Podej zprávu.Jinak těmi vysokými paneláky ve Vršovicích jsem myslel ty dva nejvyšší zhruba naproti TESCO EXPRES prodejně, když se jede směrem na most nahoru na Bohdalec. |
PAPAJAS
![]() |
|
![]() |