Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

MagioGO vypol podporu Android TV

Od vcera sa na telkach zacala objavovat oznamenie,ze sledovat MagioGO je mozne uz len na STB priamo od T-Mobile.
Takze ludia ktory sledovali sluzbu cez Android TV,maju smolu.
Podpora pre tablety a mobilne telefony ostava.

mercedes77
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: MagioGO vypol podporu Android TV

Oni uz dlhodobo k tomu smerovali, mam nejake MagioGO Benefit, co som dostal k internetu, ci k comu a to uz dlho nejde na TV, len na mobile.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Ide ale o Magio Go, ktore mate zdarma k IPTV televizii alebo Magio benefit k internetu. Tam ako sa postupne prechadza na nove zmluvy je moznost sledovania na TV cez aplikaciu vypinana. Pri Magio Go cez internet nie je ziadna zmena, tam je moznost sledovania na 2 TV.

black13
Registrace: 6/2006

Magiogo premium bez obmedzenia.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm

@mercedes77

nič nieje od včera!trvá to už cca 10 mesiacov!len tebe sa to objavilo až teraz....už to tu bolo spomenuté...Telekom postupne vypína a prerába všetky magiogo účty,ktoré rozdal zdarma..inak povedané na android alebo smart tv to pôjde len tým,ktorí si platia za magiogo!ak máš magiogo účet za ktorý si neplatíš,lebo si ho dostal zadarmo k satelitnej alebo inej službe,tak tento učet už môžeš používať iba na 1 zariadenie a len tablet,mobil alebo ich magiogo boxe....robia to postupne,lebo to vidím sám na sebe...mám 3 magiogo učty...jeden mi prerobili v aprili...jeden v auguste a 1 ešte stále mám postarom...čiže stále sa môžem prihlasiť aj v smart tv..a stále tam mám povolené až 4 zariadenia

jožko
Registrace: 7/2016

pozri sa..už 21.04.2021 som tu otom informoval

https://www.parabola.cz/forum/topic-102171/

jožko

@mercedes77

Mám MagioGO k Magio SAT a stále funguje na čínskom tv boxe. Mne sa zatiaľ neobjavil oznam, že MagioGO sa ruší.

Karner
Registrace: 3/2010

Aj ja som dnes zistila, že som "dopozerala". Ešte včera to šlo... dnes čierna obrazovka. Darček k Vianociam...:(

Bascha
Registrace: 10/2012

@jožko

Prečo platíš 3 Magio účty, keď na jednom môžeš pozerať MagioGO na 4 zariadeniach?

Karner

@jozko
Dik za vysvetlenie , takze rada došla aj na mna v tom vypínanie Android TV :(
Platím si offic Telly v rámci IPTV a to MagioGo naozaj bol ako bonus ku Internetu optika .
Platiť další balik MagioGO Premium sa mi určite nechce , takze dnes appku odinstalujem a nechám si len Telly a pre Sk kanály od kamosa Antik prístup . A ide sa ďalej :8)

mercedes77

platené magiogo premium ok R^

matino300
Registrace: 5/2012

@Karner

kde som uviedol že si ich platím?to sú magiogo účty zdarma k satelitnej tv....2 účty mi už prerobili...čiže už sa mi nedá prihlasiť v smart tv a z 4 zariadení mám len 1 zariadenie..a na jednom učte ešte zmena neprebehla..čiže stále tam je povolené sa prihlasiť aj v smartv tv alebo android tv a stále dovolené 4 zariadenia....tento svoj prípad som tu uviedol náročky ako príklad..aby ludia vedeli,že to telekom robí postupne a každému iný termín

jožko

MagioGO vypol podporu Android TV

Ak chcete pozerať magiogo na smart tv, musíš si takú službu objednať a zrušili sledovanie na 4 zariadeniach ,idú len na dvoch zariadenich ,robil som to pred dvoma mesiacmi akurát mi končila zmluva a veľmi milý operátor mi to poradil,alebo to zdielať z mobilu do telky inak to nefuguje

bublik10
Registrace: 8/2010

@jožko

Zvyčajne za každý účet niekto chce zaplatiť, preto som sa domnieval, že všetky účty platíš. Rád by som vedel, či aj tebe sa vo večerných hodinách pomalšie prepínajú kanály na MagioGO (niekedy dlho načítavajú)? Internet mám káblovku 300 Mbt, preto podozrievam preťažený server od poskytovateľa služby.

Karner

@bublik10

Mojej svokkre, ktorá platí Magio Sat zase operátor poradil, aby priplatila pár eur a naďalej môže celá rodina sledovať aj MagioGo na 4 zariadeniach. A funguje to.

Karner

Existuje aj akási stará- orezaná verzia magiogo premium na 4 zariadenia/aj tv /.Je podstatne lacnejšia.Prepli na ňu starých zákaznikov prémium.Mne to veľmi vyhovuje,lebo sú tam všetky športy okrem C+.A v šuflíku mám aj ich starý box,na ktorom fungujú aj ich bonusy.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm

skoda, ze Telekom ide tymto smerom, okrem Magia, mam aj Skylink a Antik a myslim si, ze dnes je uz standart pozerat z archivu (Antik dokonca 21 dnovy), co je u nas castejsie ako live, preto asi Magio zrusim

mjamriska
Registrace: 4/2003

@mjamriska

Ved s archivom nic neurobili, ten funguje v Magiu tak ako predtym...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

magio go ani zadarmo, ved platis za zaznam, ked som to porovnal s LIVE prenosom zo satelitu, tak oneskore minuta a pol :D

majster222
Registrace: 8/2021

nic osobniho. to nemate na slovensku parabola sk nebo neco takoveho? jen by mne to zajimalo.

novice2k
Registrace: 2/2022

Telekom to urobil preto, lebo vela ludi zdielalo pristupove hesla. Ak vam vyhovuje sledovanie cez aplikaciu a nepotrebujete k tomu box, staci zmenit Magio cez sat alebo iptv na Magio cez internet - byvale Magio go. Ak mate v Telekome pausal, zalozte si Magentu a bude mat archiv na zakladnych staniciach zadarmo a vyhodnejsiu cenu na telku aj internet a viac dat na pausale.

Javi
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra