![]() |
|
RTVS(belgický futbal)Vypátral som,že RTVS kúpila práva na futbal Belgický pohár a superpohár 2022/23 a 2023/24.Co si otom myslíte?Píšem to tu len preto aby ste aj vy vedeli načo sú využívané koncesionárske poplatky.Keby to bola aspon samotná liga,ale zaujíma tu z vás niekoho Belgický pohár?A potom sa čudujme,že prečo im slovenský pohár prebrala Joj sport?prečo unich už končia MS v hokeji od 2024...ME vo futbale 2024....80% prenosov z alpského lyžovania atd atd...Zdroj: https://www.crz.gov.sk/data/att/3644392.pdf |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 278 |
![]() |
|
RE: RTVS(belgický futbal)Belgickú ligu vysiela Arena Sport 1 a Arena Sport 2 , preto iba pohár a super pohár, ale toto není viac slovenského športu![]() |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 796 |
![]() |
|
@Janci19Viem,že Belgickú ligu vysiela Arenasport.Ja som narážal nato,že keby kúpili aspon nejakú ligu (taká,ktorá je volná a nikto ju unás nevysiela),tak by som to ešte chápal...napríklad Austrálsku ligu,kde hrá slovák Robert Mak...ale preboha to koho zas v tej kancelárii napadlo ísť kúpiť Belgický pohár?![]() |
jožko
![]() |
|
kúpene právaAk by náhodou niekoho zaujimalo,tak tu vám ešte vypíšem zopár vecí,ktoré RTVS kúpila:Letní Paralympijské hry 2024 Billy Jean King Cup 2022 Podujatia IBU - MS a SP v biatlone v rokoch 2022 - 2026 cyklistické závody v letech 2022, 2023 a 2024: - Gent Wevelgem - Tour of Flanders - Amstel Gold Race Európske cyklistické závody v letech 2022-2029 - ME v cestnej cyklistike - ME v dráhovej cyklistike - ME v horskej cyklistike - ME v cyklokrose |
jožko
![]() |
|
@jožkoUvidíme kde budú MS vo futbale po roku 2022. Či to bude na RTVS alebo na JOJ.![]() ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@Zetor25Práva na ZOH alebo na olympijské hry a majstrovstvá sveta vo futbale sa úplne inak predávajú alebo skôr kupujú ako práva na vysielanie napr zahraničného ligového futbalu. V zákone o RTVS je zakotvené, že medzinárodné podujatia, kde sa zúčastňujú slovenskí športovci musia vysielať. Takže napríklad ak slovenská reprezentácia postúpi na ďalšie majstrovstvá sveta, RTVS to musí vysielať. A verejnoprávne inštitúcie majú v týchto prípadoch iné postavenie ako komerčné stanice.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterskVďaka za informáciu. Na poaledy sme postúpili na MS vo futbale v roku 2009 a ba Euro v roku 2016.Takže je to uz dosť dávno. Vždy v kvalifikácii v 3 zápase si musíme dať vlastný gól. Ale dúfam že na ME 2024 postúpime.Az na to Portugalsko.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
RE: RTVS(belgický futbal)Je mi to čutálování nějak tak u ukulele. Ať je tu i názor z jiného tábora.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@meduzkaten tvoj tábor je diskriminačný a bez elektriny .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 584 |
![]() |
|
peterskFakt je nejaká sila, ktorá prinúti kupovať práva RTVS za akúkoľvek cenu a konkurencii zakáže uchádzať sa o tieto práva? Ja si myslím že takáto sila neexistuje |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
@LuboTSJa nehovorím o sile ale o zákone č. 532/2010 Z. z. kde § 5 ods1 písm.8, ktorý hovorí, že RTVS by mal vysielať ". program prezentujúci významné medzinárodné športové podujatia, športové podujatia s účasťou štátnej reprezentácie, národné športové podujatia a mládežnícke športové podujatia." Takže ako to zabezpečujú, je na nich.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: RTVS(belgický futbal)Zetor25, trochu ťa opravím, na ME vo futbale sme postúpili v rokoch 2016 a 2020, ale tie sa kvôli Covidu posunuli o rok neskôr.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 544 |
![]() |
|
@krtíkVďaka za doplnenie.Ale ten Belgický futbal je pre RTVS zbytočný.Mohli si udržať aspoň to lyžovanie.![]() ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
![]() |
|
RE: RTVS(belgický futbal)Stavím sa, že ani jeden zápas z toho poháru neodvysielajú, ja si myslím že to bolo v balíčku s tým Billy Jean King Cup, a keď chceli tenis museli to kúpiť spolu s futbalom. |
pepo16
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
@BrumoČau sousede. Tobě vypnou elektriku dneska...:)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
@peterskNuž, funguje to tak, že práva na MS v hokeji prešli na iného vysielateľa, teraz MS vo florbale bude vysielať niekto iný, myslím že aj na hádzanú má práva iná televízia... Jednoducho zákon nemôže prinútiť verejnoprávnu televíziu, aby za niečo zaplatila viac, na ako sa cíti a nemôže zakázať iným vysielateľom uchádzať sa o vysielacie práva... |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
@LuboTSNo nikde som netvrdil, že to tak nie je. Ja som len citoval zákon o RTVS, s akým spôsobom to zabezpečia to je už vec iná. Napríklad môžu to vyriešiť sublicenciou a pod. A keď to nezabezpečia je to veľmi smutné, že verejnoprávna televízia nevysiela vystúpenia slovenských športovcov na svetových podujatiach.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@jožkoasi to bylo ve vyprodeji za 30% ceny![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
![]() |