![]() |
|
SAT box na 2 kartyAhoj, prosím doporučte někdo satelitní přijímač na 2 karty Skylink s androidem.Děkuji |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 576 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: SAT box na 2 kartyS Anroidem si myslím takový není..Ale zkusil bych spíš variantu něčeho s 2x CI slotem (např Opticum AX 4K HD61) a pak na Androidí blbosti si koupit třeba TESLU XA400 |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
@Bob24Karta + modul Cryptobox 752 alebo Pulse 4K, android neviem ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: SAT box na 2 kartyAlebo hocijaky stb s enigmou2... A čítačky trebárs aj tie na občianske preukazy. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 558 |
![]() |
|
@Bob24vu solo má slot 1x a šachtu 2x,mám jeden volný |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@pierrepetrAkorát mu chybí ten Android.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
@KasrCitacky na obciansky precitaju aj sat. kartu ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 621 |
![]() |
|
@LucaBrazzaÁno, sú to pcsc čítačky. Po nastavení v linuxe a vhodného oscamu /aby bol preklopený doňho pscs protokol/ bez problémov.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@LucaBrazzaÁno. A dokonca mám aj L2b pcsc verziu oscamu... |
Kasr
![]() |
|
@KasrA to připojuješ přes usb do satelitního přijímače... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
@hossÁno. Presne tak. |
Kasr
![]() |
|
@KasrJe potrebne instalovat aj nejaky driver ? Dik.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@LucaBrazzaÁno.Ale najjednoduchšia možnosť je niekde zohnať opkg feedy openvixu (/etc/opkg), prípadne nahrať do multibootu openvix image a skopírovať (originálne zazalohovat) a cez inštaláciu pluginov nainštalovať oscam pcsc (oscam dá na niejake blbé miesto, takže binarka takto fungovať nebude), ale hlavne nainštaluje všetko pre pcsc... Potom stačí dať správnu binarku na správne miesto... |
Kasr
![]() |
|
RE: SAT box na 2 kartyKomu sa nechce hrať, tak nainštalovať image openvix. A priamo z menu pluginov nainštalovať oscam pcsc. A keď chcete aj L2b, tak na nete sa dajú nájsť aj L2b binarky s pcsc... |
Kasr
![]() |
|
@LucaBrazzaOscam s pcsc protokolom nestačí, treba spraviť aby box videl pcsc čítačku.Treba nainštalovať nasledovné balíky /samozrejme podľa možnosti najčerstvejšie/ hal-info libdbus-glib libusb hal_ pcsc-lite libpcsclite1 ccid T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskLenze nie všetci majú na feedoch uvedené balíky... A dohladavat niejako po internete...Tak ako som písal, openvix má všetko... Stačí dočasne použiť ich opkg feedy, a pri inštalácii oscamu pcsc nainštaluje vsetky zavislosti! |
Kasr
![]() |
|
@KasrÁno, ale toto som myslel všeobecne, že to nefunguje len tak, že zastrčíš čítačku do USB a funguje. Ak to má nejaký image na feede samozrejme je jednoduchšie odtiaľ to inštalovať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@KasrInáč myslíš si, že každý vie, že ako použiť napr v OpenATV feed OpenVix?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: SAT box na 2 kartyJednoducho. Zazalohovat /etc/opkgNahradiť /etc/opkg z openvix. opkg update.... A normálne z pluginov nainštalovať oscam pcsc. Potom vrátiť pôvodne do opkg... |
Kasr
![]() |
|
@Kasr @peterskVdaka za rady, toto som ani len netusil, ze s citackou OP nacitas satelitnu kartu.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: SAT box na 2 kartyJe to venku a průser je na světě, z úřadů začnou mizet čtečky OP...![]() Ted vážně, pro mne to je taky nová, zajímavá informace. A pak že už se tady člověk nic nedozví... Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 158 |
![]() |
|
RE: SAT box na 2 kartyJe fajn, že na foru se občas najde někdo s kvalitním příspěvkem, za mě velké díky a pochvala...![]() |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 508 |
![]() |
|
RE: SAT box na 2 kartySuper. Teď mi už jen stačí najít důvod k čemu mi to doma bude![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
@Tomik535Napríklad k tomu, že keď máš viac kariet... |
Kasr
![]() |
|
RE: SAT box na 2 kartyVíc karet, víc adidas, to je jasné![]() ![]() Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: SAT box na 2 kartyAno díky za rady @Kasr a @petersk. Akorát nevím kdo si z některých místních ladících "odborníků" na to sám troufne a dovede dílo ke zdárnému konci. Viz některé dotazy ve vláknech. Já to nebudu, mě stačí čtečka interní😀 Tím nechci nikoho shazovatVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |