Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Feed ze Star Academy

Hledám feed ze Star Academy, tedy feed přímého přenosu z vily se soutěžícími. Prohledal jsem blindscanem pozice 7E a 10E které jsou pro feedy běžně používané, našel jsem haldu jiných feedů ale tenhle ne. Ještě jsem zkusil pozici 8W kterou TF1 občas používá ale taky jsem neuspěl. Pro hledání používám parabolu Famaval Fe 100, místo přijmu Ostrava. Upřímně si nejsem úplně jistý jestli pro přenos skutečně používají satelit, jelikož ani na satelliwebu to není. Moc těmhle věcem nerozumím ale je možné i to že to přenášejí nějak jinak než satelitem.

Nenarazil někdo na tenhle feed na nějaké pozici? A pokud to není na satelitu, jak jinak by to mohli přenášet?

T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E

JanM
Registrace: 10/2018
Odpověď v diskusním vlákně

@ JanM

Jednoducho optika

Tá nám zabila napr. aj satelitné feedy z Glastonbury :(

anonym2
Registrace: 1/2006

@JanM

Zkus SU ... je tam feed z 30.9. Danse aves les stars ... na 8W

Ale je to stejně v BISS

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

RE: Feed ze Star Academy

Satelit, to je uz jen pro rozvojovy zeme nebo mezinarodni prenosy. Dnes uz jde distribuce spis pres IP.
Ale fakt zajimava obsese s francouzskejma reality show a TF1.

drhans
Registrace: 12/2009

@drhans

Taky mam takovy pocit že to jede přes internet, když je to z vily na centrálu TF1 jenom pár desítek kilometrů. Nicméně StarDance a The Voice taky jedou přes feedy. Možná ale při hledání feedů trochu vadí že mi cca 20% paraboly zakrývá železné zábradlí, což může mít vliv na signál

Upřímně ale nevím, proč je divné že tohle hledám. No možná je to tím že nepamatuju dobu kdy byl Big Brother v Česku, jsem zkrátka později narozený. Takže tohle vlastně vidím poprvé a jsem s požadavky tam kde vy jste byli před 15-20 lety. Mi zase nedává smysl proč někdo hledá na orbitu šipky nebo kulečník, ani jsem nevěděl že to někdo vysílá.

Pokud jde o TF1 tak všichni dobře víme že divák si nevybere kdo na co koupí vysílací práva. Byl bych radši kdyby to měl někdo jiný, kdo si to nebude syslit pouze na vlastní (téměř) nedostupné VoD službě.

JanM

Ale tak ja mam v supliku taky Fransat, TNTSAT i BIS karty s modulama. Ale priznam se, ze jsem na tech kanalech nestravil za tech par let ani 20 minut, tak treba nevim o co prichazim. Ted se na to ale asi uz nepodivam, protoze momentalne pro FR. televizi predplacim CANAL+ a tam jak vime TF1 skoncilo. A vytahovat Vu+ kvuli multistreamu na 5W se mi kvuli tomu nechce.

drhans
Registrace: 12/2009

@drhans

TF1 se před pár dny rozjela FTA na 19E. Tedy pokud už to zase nevypli. https://www.parabola.cz/zpravicky/36332/kanaly-tf1-volne-v-hd-na-satelitu-astra/

JanM

FEED Star Academy

Feed aktuálně běží na Eutelsat 10 východně / 11080 / V / 7200 / 8PSK / 5/6

Bohužel kódovaně biss

FrBoc
Registrace: 12/2007

kluce su na SU

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra