Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink časopis

Posledné číslo vytlačili a napísali,že končia-Treba šetriť papier!!! :((( :(( :( :bomb: :fuming: :crying: Rv Rv

fiesta
Registrace: 2/2016
Odpověď v diskusním vlákně

@fiesta

V druhej etape pôjdu aj po toaletnom ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

RE: Skylink časopis

No jak tlačili, tak pak museli použít ten papír.💩 Tak že od teď bude v elektronické podobě.💻

Petor58
Registrace: 11/2021

Upozorňovali na to už koncem září, psal jsem tady o tom zhruba před měsícem - https://www.parabola.cz/forum/topic-104356/.

Askep
Registrace: 3/2018

To ještě vychází

IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)

MirHo
Registrace: 1/2006

Škoda. Nějak mi byl ten papír bližší ne elektronická verze...

Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al

Badis2
Registrace: 4/2015

@Badis2

Taky jsem pro papír, lze s ním zatápět.

DeNiro
Registrace: 6/2022

DeNiro - No on to je/byl docela kříďák.A zapínat PC kvůli tomu abych se podíval co dávají mě prostě přijde nešikovné.Na papíře to bylo přehledné a na 14 dní najednou.Na netu klikačka jak na piáno...

Badis2

@Badis2

Proč PC. Ty nemáš mobil?. Používám apk TV program cz. Dost dobrá. A pak existují časopisy tv program. Ale to se holt musí zaplatit.

Petor58
Registrace: 11/2021

Petor58 - Mám mobil. Ale jeho display rozhodně není 2x A4. Mě nedělá problém si časopis koupit.Klidně bych si zaplatil i časopis od Skylinku. Ale holt už nebude. Holt starýho psa..... :)

Badis2

TV časopis

Já beru TV Stár a jsou tam všechny programy,což v Sky link-programu není

korkoran
Registrace: 10/2006

ja pouzivam tv program od gonet na mobile. kdyz je mobil malej tak kup tablet, ctou se na tom i knizky.
ja sem casopis dostal jen parkrat. je to pekne kdyz je to zadarmo, precist i nejake novinky. ale doba je uz jina tak se musi i stari psi naucit pouzivat treba misto tlacitkovych telefonu dotykove.
a nebyl ten casopis lesklej? protoze leskle papiry hori spatne. nejlepsi jsou penny letaky ty jsou jako noviny, kaufland mel leskle a ty horely spatne, pak ale presly taky na matnejsi papir.
zatim jeste je posilaji, holt hodne stsrsich lidi kupuje podle letaku. sam z linosti nikdy nedivam na elektronicke letaky, ale az nebudou papirove tak lidem nic nezbyde, dokud nezakazou politici i akce a slevy.

novice2k
Registrace: 2/2022

když jsi už platím Skylink za 400 kč tak bych chtěl i programy v papírové podobě a ne ještě dokupovat další časopisy s programem.

standa111
Registrace: 11/2009

Já mám kvalitní EPG v sat přijímači a to mě stačí. Na co potřebuji vědět, co dávají za 14 dnů. Jako vždy, pořád do kola, nic.💩

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Papier znesie všetko,

... hovorilo sa o účelovo upravených informáciách.
„Tak svedeme to na podzim...", spieval Michal Prokop.
Magazín SkylinkTV to zviedol na narastajúcu cenu papieru. Mohol ešte pridať nárast ceny za distribúciu... Ale férovejšie by bolo navrhnúť čitateľom možnosť: buď si za magazín v papierovej forme priplatíte, alebo si ho čítajte z monitoru PC, či displeja mobilu (alebo smarthodiniek?). A prečo len raz mesačne a nie priebežne ???

Jozef53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra