Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Philips TV naladění kanálů

Poraďte. Nemohu na TV Philips uhlopříčka 108, starý 5 let naladit všechny programy v TV. Na příklad se mi nenaladí celý soubor Prima. Předtím se naladění podařilo a fungovalo, pak nějak tento soubor odešel a naladění se nezdařilo.
Ze stejné antény se pro jiný TV naladí v set top boxu vše.
V čem může bát závada ?

navrami
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@navrami

Slabý signál na multiplexu 22 ??

T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50

Jousi
Registrace: 12/2012

RE: Philips TV naladění kanálů

No já jsem pochopil že se naladí část Prim z muxu nevím kolik jich tam je,důvody můžou být různé,,ono ty Philipsy je kapitola sama o sobě při editaci programů je to porod Rv :laughing: Rv

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Setkal jsem se u jednoho Philipsu obdobného problému na multiplexu ČT. Většinou tato choroba postihuje Samsungy a LG. Háklivost na preecha jednofrekvenčních sítí. Stačilo nepatrně pohnout anténou a šlape to dodnes.

krupino
Registrace: 10/2008

Presne na dvb-t2 sú Pilipsy na figu ani pikony nevedia zobraziť ani v dvb-t2 ani cez satelit mám dvojročný Ambilight

Melog
Registrace: 4/2015

Philips 8303 dám automatiku po naladění hodím na usb a v pc přes program upravím a pošlu přes usb zpět a zálohu mám v pc jak jednoduché a funkční už několik let.
naladit po kanálech jde nebo ne ? dej továrko

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

@navrami

Zkus drobně pootočit anténou a podej hlášení.

krupino
Registrace: 10/2008

Philips jde taky ručně ladit přes test signálu. Je to převážně v kHz. Pak se zeptá zda uložit. V testu se dá zjistit jak Philops čte signál.

jjirus
Registrace: 2/2009

@Melog

No já mám Filips z r. 2011 a tam jednou po upgradu se objevily picony (takže zobrazit je umí). Bylo to nádherné, ale televize lagovala tak šíleně, že byla nepoužitelná. Musel jsem ji odpojit od internetu. Navíc tam posílali reklamu a při ní televize zamrzala. Takže teď mám v menu hnusné bílé obdélníčky. Na fórech Filipsu jsem četl asi 12 tisíc rozhořčených dotazů (ne)šťastných majitelů jejich zařízení. A ani jedna odpověď. To o něčem vypovídá... Televize od nich mají asi poloviční spotřebu než konkurence, mají celkem slušný obraz a zvuk (netvrdím, že perfektní). Ale jakékoliv funkce spjaté s používáním internetu jsou bída.

Aplikace často nenaskočí, nebo až za několik minut po jejich vyvolání. Laguje to nebo přímo zamrzá. Zkoušel jsem funkce zrcadlení, ta nešla většinou vůbec. Někdy ano, ale obvykle to zamrzlo.

Na druhou stranu, s laděním programů pozemní nebo kabelové televize jsem nikdy problém neměl.

Funkce červeného tlačítka, zejména na iPrima, většinou zamrzne, nebo se televize úplně zhroutí. U iVysílání je to trochu lepší, ale u některých videí to taky zamrzne.

Takže mám skvělou televizi nadupanou funkcemi (na svou dobu), ale dobře to funguje jen jako zobrazovač. :)))

OrHoro
Registrace: 4/2010

@OrHoro

to vypadá jako špatné spojení tv-net,nebo pomalý net,nebo chyba v tv

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra