![]() |
|
Prodloužení nepoužívané kartyMám starou 0264 , kterou nepoužívám. Přišlo mi od Sk.., že pokud do 17.11 nic nepředplatím, tak kartu definitivně zaříznou. Je mi líto ji zrušit( jedu na ICE a NEXT M7) a tohle Irdeto chci jako zálohu ICE, kdyby se něco šustlo![]() Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Prodloužení nepoužívané kartyvacsinou karty, ktoru maju next nevyraduju, ale pre istotu aspon sms poslat. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
RE: Prodloužení nepoužívané kartyStačí odeslání SMS na číslo 90211 s textem zprávy „SP číslo vaší dekódovací karty“. Jak píše @satanVu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
mildemůžeš přiblížit k čemu to je? nebo jak tu funguje? (ta sms)satan: jen upřesnění? máme 2TV ( 1x ICE a 1x M7) ta 0624 je třetí, a mepoužívaná. žádnou next vyřadit nechci! Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
@jerry00Mám také dvě staré ICE karty a používám jednu kam platím balíčky. Druhou udržuji při životu SMS jak jsem psal. Pošleš SMS oni ti strhnou tuším 50 Kč, dáš reautorizovat, funguje 5 dnů a více, vytáhneš a uschováš. Pak ji vypnou, ale nezruší než ti zase pošlou upozornění.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
RE: Prodloužení nepoužívané kartylepsi je si koupit na mesic nejaky balicek pokud je pro nej i divak. otazka je proc drzet v supliku starou ICE kdyz vim ze uz ji nikdy nebudu potrebovat a prijdou casy kdy uz ta karta bude neprodejna,absolutne neprodejna,z technickych duvodu, a uz ted je ICE max za stovku, 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1Tak ak je voľná karta nepoužívaná aspoň rok a je vyradená zo Skylinku tak ju môžeš posunúť rodine alebo známym samozrejme musia potom dať kartu na seba.![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,CZ,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 185 |
![]() |
|
@medard 1Taky jsem občas místo SMS zaplatil balíček, ale co mám další dva sat přístroje tak ty zatím už nepoužívám. V dětským jsem ho zrušil, protože kluci bydlí jinde a kartu držím co kdybych ji tam někdy zase použil. 50 Kč jednou za čas mě nespasí a vyhodit ji mohu kdykoliv.👍Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@jerry00Žádnou kartu definitivně nezaříznou, pokud ji budeš chtít znovu používat po více než 1 roku nečinnosti, bude nutné zaplatit reaktivaci 2 stovky. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
@jerry00Reaktivacni poplatek za vyrazenou kartu je 200 Kc, to se rovna 4 x SMS za 50 (tim kartu udrzis 4 roky). Zalezi tedy jak dlouho kartu planujes nevyuzuvat ale take je ve hvezdach jestli ty SMSky Skylink nekdy nezrusi |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
@sirdaJo máš pravdu. Jednou jsem to taky platil. Zdědil ji jsem zablokovanou po otci a oživoval po 4 letech za 200 Kč.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@lanceNebo nezdraží. Což by bylo pro ně asi výhodnější. Dřive to stálo jen 25 Kč.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
medard1Já nedržím ice ale 0264! Loni jsem k ICE pořídil kartu NEXT. Bohužel jsem neměl oscam na irdeto ani M7, tak jsem to musel udělat k ICE kartě. A právě, že tu ICe mám co to vyměňovali(že by 12-15 let? a už je dost unavená, zežloutlá očouzená.Kdyby zdechla tak by mi dali už M7, nebo ty nový "výmysly" na které nemám stroj. Takže záloha 0624!Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Prodloužení nepoužívané kartyjedu na ICE a NEXT M7) a Loni jsem k ICE pořídil kartu NEXTtu pises, ze mas next kartu. tak ja neviem, rob co chces. |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 223 |
![]() |
|
RE: Prodloužení nepoužívané kartyno me zmatlo to tvoje ICE a 0264![]() |
medard 1
![]() |
|
RE: Prodloužení nepoužívané kartyDržel jsem ze stereotypu ICE kartu (oba regiony) spoustu let, hlavně kvůli slovenským programům. Bylo mě líto ji zrušit. Neustálé zdražování rozhodlo za mě. Už ji nepoužívám více než rok a zatím jsem ji nepotřeboval. Zjistil jsem, že na slovenských programech je reklama, občas přerušená nějakým pořadem. Přestal jsem se na ně dívat už před lety, jen jsem si to nechtěl připustit.![]() |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 913 |
![]() |
|
@OrHoro" Zjistil jsem, že na slovenských programech je reklama, občas přerušená nějakým pořadem."Píšeš to štýlom, ako keby Vaše komerčné televízie reklamu nevysielali! A čo si očakával? Že na slovenských komerčných staniciach sa (na rozdiel od Vašich) vysiela bez reklamy? |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
@jerry00tak takhle to musíš poslat z mobilu:SMS na číslo 90211 s textem zprávy "SP(mezera)číslo karty“ a je to za 50,-a za rok znova atd.... |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@korkoranAsi nečteš téma od začátku, to samé už tady psal 18.10. @milde. Tak že opakování matka moudrosti.😏 |
Petor58
Registrace: 11/2021 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
@Petor58Tak si to opakuj,to-že tam nepsal nic o mezeře a to je podstatnéHOWG🤷♂️🤦♂️ |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 530 |
![]() |
|
@jerry00Stačilo si přečíst VOP Skylinku a věděl bys, že:Musíš po roce nepoužívání a deaktivaci karty zaplati aktivační poplatek a pak stačí SMSkou zaplatit 5 dní mini. Pak máš rok kartu aktivovanou. Po 3 letech nečinnosti se karta totálně nenávratně zařízne. *******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@ja987neni to vubec pravda to co tu pises. na webu skylinku se o reaktivacni sms vubec nepise.! jednou za 12mes staci bud balicek nebo prave ta reaktivacni sms.! a po trech letech te nikdo nezarizne-uz jsem mel karty ktere nejeli sest nebo deset let a stacilo je ozivit prave tou reaktivaci za 200kc.! takze siris tady nepodlozene bludy.! 👎 |
medard 1
![]() |
|
![]() |