![]() |
|
24 Smart TV pre dôchodkyňuAhoj, poradíte takýto TV, ktorý má aplikáciu HorizonTV?? Televízor by sme chceli taký, ktorý má v nastaneniach aj čas vypnutia - určím si hodinu vypnutia ako to je pri Samsungu.Ide mi o minimalizáciu....Appl eTV by bola tiež možnosť ale už sú to dva zariadenia na obsluhu. Keď tak dík... |
gugel
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
RE: 24 Smart TV pre dôchodkyňu24" SMART TV 👍 ale dnes neni 1 Dubna![]() a jinak horizongo uz neexistuje pouze vodafonetv. takze televizi s androidem. a v teto uhlopricce aby to opravdu vsechno fungovalo tak ji kupte pocitac 4K a je to vyreseny 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
ale no?!Horizon TV od UPC normalne funguje, ci uz koncia aj na SVK? |
gugel
![]() |
|
RE: 24 Smart TV pre dôchodkyňuHocijaký TV s androidom stiahneš aplikáciu Horizon TV a ideš alebo nejaký android box. |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: 24 Smart TV pre dôchodkyňutak mozna na Slovensku to jeste funguje ale v Cechach uz NE, v Cechach uz jen Vodafonetv 👍 |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@gugelMožno toto ECG 24 H05T2S2 a plus Chromecast Google TV. Dá sa do Chromecastu nainštalovať HorizonGo. Dá sa ovládať vypnutie zapnutie TV cez HDMI CEC ovládačom od Chromecastu. A nastavenie časovača vypnutia/zapnutia sa dá nastaviť v Chromecastu a vypne aj telku. Mám to takto poriešené telku v kuchyni na chladničke![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@medard 1Ta otazka bola v slovencine, tak logicky asi pojde o SR. A predstav si, 24 smart TV nie je april. Aprilove asi budu tvoje znalosti.gugel Skus sa pozriet na Metz 24MTC6000Z alebo JVC LT-24VAH3035. Obe su s androidom, takze apka Horizon TV by tam mala fungovat. UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: 24 Smart TV pre dôchodkyňuSmart TVP o úhlopříčce 24" se kupodivu dá sehnat docela dost.Bohužel ale nevím o žádné, s úhlopříčkou 28", či 29" (a ještě nejlépe s "centrální nohou"), která by mně (velikostně) zapadla do jídelního koutu. Velikost 24" je tady zbytečně malá. A smart proto, že bych na ní potřeboval apku na "SledovaniTV", které mám v ceně I-NETu a router mám hned vedle ![]() |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@kokunTych naozaj vela nie je, ale skus LG 28TN515S-PZ.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
dakujem......pozriem, majte sa |
gugel
![]() |
|
RE: 24 Smart TV pre dôchodkyňupre dôchodcu 28" to tak pre čítnie správ na nete ak TV tak viac ako 50" aby aj puk videl |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
![]() |