Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

T mobile Go

Dnes jsem nainstaloval na zkoušku 7 dnů tuto aplikaci do Android mobilu a tabletu. Každý jiné značky. Uživatelské rozhraní je hrůza. Abych něco spustil, tak musím tablet i telefon otáčet o 90°. Zklamal mě i obraz, srovnával jsem to se Sledování tv. Nebetyčný rozdíl ve sportovních přenosech Čt sport a Eurosport. Vím Sledování tv není sportovně založený. Ale t mobile ano, akorát se na to nedá koukat je to rozmazaný. Já jen že se zde pořad haní Skylink Live. Asi ho má více zákazníků než T mobile, který asi na satelitu jde kvalitněji. Nevím můj názor.

Petor58
Registrace: 11/2021
Odpověď v diskusním vlákně

@Petor58

JJ, obraz je mnohem horší, než u ostatníci IPTV, ale když 499 za balík M dělíš pěti, tak za tu cenu se to dá :-)

PepaJožka
Registrace: 8/2022

@PepaJožka

On Ti to @petersk, a @drobeček vysvětlí.😆

Petor58

@Petor58

V dnešní době je fajn, že zde máme spoluobčany, kteří mají a měli všechny aplikace v PC/mobilu koupené za plnou kládu, nikdy nezapnuli AdBlock, vypálené CD ani neví jak vypadá, nikdy nejeli v MHD načerno, nikdy si nekoupili na firmu něco co používají soukromě (nebo nepožádali kamaráda OSVČ aby jim "pomohl" s DPH) a o EMU klíčích a streamech nikdy neslyšeli :-)

jak špatní jsme my zbylí.... Lepšolidem zdar!! :-)

PepaJožka

@PepaJožka

No tak jsi na to kápnul. Na veřejnosti jsou andílci a v soukromí... Za éry přepalování jsem pálil CD a DVD i pro policajty vůbec jim to nevadilo a ne za protekci, zaplatili si to. Dnes už je to promlčený😏

Petor58

RE: T mobile Go

T-Mobile TV Go jsem zkousel na iPhone X, iPhone XR, iPad 8. generace a Galaxy S7. Na zadnem zarizeni nebyl problem, na WiFi i na LTE to bezelo v 1080p25. Subjektivne byla kvalita mirne horsi, nez u TV aplikace, kde to bezi v plnem 1080p50 s velmi slusnym bitratem. Satelitu se to ale nevyrovna.

MHaslar
Registrace: 5/2021

@Petor58

Tmobile jedine ze satelitu jinak je to stejny hnus jako skylinklive 👎

medard 1
Registrace: 2/2021

@medard 1

Já jsem si to říkal.😏

Petor58

@Petor58

jako je to fakt katastrofa,staci trochu rychlejsi pohyb a hned je to rozmazany ted mluvim o skylinklive. pred tydnem jsme sledovali s pritelkyni PL ona pres Tmob a ja pres skylinklive a normalne jsme se shodli ze je to fakt strasny,rozmazany,des. mozna kdyz ma nekdo optiku od Tmob a vlastni androidbox ze mu to tam jede v pohode ale jinak fakt NE. 👎

medard 1

@medard 1

Já si myslím, že na to nepomůže ani optika. Tu mám sice ne od nich. Možná box od nich, ale to by museli mít nějaký kouzelný😆 Mám výhodu že nekoukám na fotbal. Jiné sporty ano, ale ty dávají na jiných kanálech, které mám na Eurosport apk, sat Skylink, Live nepoužívám, Sledování tv (obraz super, doporučuji těm méně sportovním fandům) a na sezonu tenisu jsem koupil balíček O2 tv sport. Na všech jmenovaných jsem s obrazem spokojený.

Petor58

Já T mobile satelit mít nemohu. Špatná poloha bytu v paneláku. Parabolu natočim max 5W a pak mě vadí roh činžáku. Na pozici 0,8W mě stíní asi 1/3 paraboly. Na E° v pohodě. Tak mám satelit Skylink a k tomu na doplnění Eurosportů a komplet Discovery Sledování tv. Musím říct, že kvalita Sledování tv se vyrovná sat Skylink. A to jsem IPTV nikdy moc nefandil.🤗

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

Tak dnes jsou služby (vesměs ruské), které si na tom, že mají programy v originální satelitní kvalitě (a opravdu tomu tak je podle oka i podle všech parametrů) zakládají, bohužel to není případ TMO. Ale i taková O2 když začínala, tak to byla opravdu hrůza a dnes svou kvalitou za satelitem taky moc nezaostává. Uživatalské prostředí TMO je ale hrůza taky

PepaJožka

Petor58

Nevím o jakém T-Mobile TV Go mluvíš. Mám už pár roků a všechno v pohodě. Mám pro TV svůj Android Box. Občas rozpad na BBC Earth, ale to se se*e i na SATu. Fotbal, formule, cyklistika, golf, házená, kanoistika, tenis ... vše plně hratelné a sledovatelné. Nejdřív si pořeš u sebe (třeba postačí jen optimální připojení s patřičnými kabely) a pak pyskuj.

silesian
Registrace: 4/2011

silesian

Hele mám to na optice 400/400 Mb/s na kabelu u tv meřim 360Mb/s a ted koukam na Canal+sport Southampton vs West Ham a po golu na 1:0 se ten obraz při oslavě hráču rozpadal tak jako pokaždé když na to koukám a je tam rychlej pohyb a je jedno jakou použiji tv .Někdy se to rozkostičkuje uplně nekdy je to jen hodně rozmazané.Mám TV-go už pár let ale je to rok od roku horší.

Tielk
Registrace: 11/2007

je to tak odpoledne jsem zkousel skylinklive pres androidbox jestli to nebude lepsi, a svete div se, neni, je to totalni obrazova katastrofa :))) ale ono s tim datovym tokem co tam pousti to ani jine byt nemuze. takze pánko silesian a podobni hupky dupky k ocnimu 👍

medard 1

@silesian

Nepyskuj ty a pořádně čti všechy v tomto tématu, co taky nejsou spokojeni, tak že u sebe nic řešit nemusím. Internet 300/300 Mbs a originál HDMI kabel dodávaný k android tv boxu jsem vyměnil za značkový v ceně 600 Kč. To je asi polovina ceny tvého boxu. Asi jsi nikdy neviděl nic lepšího, než tu mazanici. Tak jak doporučuje @medard 1, všeho nechej a k očnímu spěchej.🥸

Petor58

@Petor58

A ten HDMI kábel je s pozláteným koncom? Lebo len tie sú dobré :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Bohužel není, jen stříbrné konce.🤣 Ale už se zde několikrát psalo, že pomohlo vyměnit HDMI kabel.

https://www.techhouse.cz/Audioquest-Dragon-48-HDMI-1-5-M-d16916.htm

Petor58

panove, hdmi kabel muze byt spatny a stava se to, ale nikdy vam kabel nezpusobi to kostickovani obrazu pro pohybu... :))) jinak diskutovat o obrazu se slepcem (silesian) skutecne nema smysl :)

lance
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra