![]() |
|
T-mobile sat-modulZdravím,máte někdo zkušenosti,jestli tento bezkartový modul bude komunikovat,fungovat v dreamboxu?Mám DM 900 a 7020.Mám img newenigma.Popř.poradte jaky img,jaký emulátor,nebo ho mít vyplý,atd.Modul od Telly fungoval skvěle.Bude i ten od T-mobilu?Díky. |
Jaroslav
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
@Jaroslava niet koho poprosiť, aby požičal ? |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 426 |
![]() |
|
RE: T-mobile sat-modulPokud funguje modul od Telly, tak bude fungovat i ten T-Mobilu - jsou to stejné přístroje s jinou nálepkou. U mně byly jen menší problémy s první registrací, ale stačilo ho vložit do CI+ certifikované televize a pak jel v pořádku.![]() |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: T-mobile sat-modulA nejde zapůjčit a případně ho vrátit ?Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: T-mobile sat-modulModul od Telly nevyžaduje certifikaci 1.3+ a to je velký rozdíl. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: T-mobile sat-modulKdyž už je tu tohle vlákno zeptám se . Fungovala by karta tmobile v uni čtečce Octagon sf8008? Předpokládám, že asi ne.... |
pavelmgh
Registrace: 7/2021 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
@pavelmghPředpoklad je zcela správný. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 258 |
![]() |
|
RE: T-mobile sat-modulPodařilo se prosím ověřit/vyřešit? Zkouším napřed tady, zajímá mě totéž, zatím nebudu zakládat stejné téma znovu.DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E
|
Judithka
Registrace: 1/2020 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
![]() |