![]() |
|
Skylink Live Apple TV rozlišeníSkylink Live Apple TV rozlišeníKdo sledujete Skylink Live přes Apple TV, jede vám to ve full HD? U mě je ta kvalita naprosto hrůzostrašná, a to na dvou Apple TV 4K na dvou různých televizích. Přitom když si Skylink pustím přes nativní LG appku v televizi (nebo na PC/notebooku přes prohlížeč, na mobilu...), je to rozlišení naprosto OK. Dodávám, že mám 300 mbps internet, tím to není. Předtím jsem měl SledováníTV, které jelo na obou Apple TV úplně v pohodě, na netflixu a D+ streamuju ve 4k HDR... Fakt netuším čím to může být, pokud ne chybou aplikace. |
Marty33
Registrace: 10/2022 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
RE: Skylink Live Apple TV rozlišeníKamarád má Panasonic led 55" a k tomu externí aple box a tam to funguje normálně a kromě toho má v tom boxu i aplikaci MUTV a funguje v pohodě. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
RE: Skylink Live Apple TV rozlišeníTeď jsem zkusil zrcadlit přes Macbook do apple tv a jede fullhdVU+ DUO4K SE (FBC-S2X + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C) Vti 15.x.x, Zgemma H9 combo 4K - OpenATV 7.4, Raspberry Pi 3, Skylink KOMPLET (19,2 + 23,5)
|
Wozi
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 591 |
![]() |
|
RE: Skylink Live Apple TV rozlišeníJojo, zrcadlení jede v pohodě, tam je to fullhd. Stejně tak když si Skylink pustím přes LG appku přímo v televizi.Ale jakmile si Skylink pustím přes tvOS appku přímo v apple tv, je to hrůzostrašný. |
Marty33
![]() |
|
RE: Skylink Live Apple TV rozlišeníAplikace v Apple TV je problematická neboť nemá TV průvodce. |
mibo1949
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
RE: Skylink Live Apple TV rozlišeníSkylink Live TV má většinu stanic jen v 720p25, v 1080p50 jsou jen CANAL+ Sport, někdy i ČT1 a Nova (tam mi to lítá každý den jinak..) |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: Skylink Live Apple TV rozlišeníSkylink Live TV je obrazovou kvalitou na všech zařízeních a webu nedostačující na rok 2022. Je to návrat do minulosti o 10 let. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Skylink Live Apple TV rozlišeníSkylink Live TV je nejhorší službou tohoto typu na trhu... Kvalita hrůzostrašná a to se po zapnutí vždy snaží minutu ten hrozný obraz vylepšovat... Internet - gigabitová optika... Bez diskuze z toho bolí oči... Další služby - O2 TV, sledování TV, sweet TV atd. v naprosté pohodě!![]() ![]() ![]() Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 632 |
![]() |
|
RE: Skylink Live Apple TV rozlišeníbohuzel je to tak. boli z toho oci. staci rychlejsi pohyb a je to v coudu. ale zajimave ze studio na ty kaspary je v poradku![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@Marty33Když ti vadí kvalita naprosto hrůzostrašná, a to na dvou Apple TV 4K na dvou různých televizích, tak to na nich nesleduj a sleduj si Skylink přes nativní LG appku v televizi (nebo na PC/notebooku přes prohlížeč, na mobilu...), tam máš rozlišení naprosto OK.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
@ja987Je to tak, po týdnu zkoušení jsem to zrušil. Za to ani ta Premier league nestojí.![]() ![]() Jinak @ja987: Hustej stěr! Bež se pochlubit rodičům, jak jsi to někomu na internetové diskusi zase nandal. ![]() |
Marty33
![]() |
|
![]() |