![]() |
|
Archiv CzSk: Eurosport player - token?Dnes mi skončilo předplatné, tak jsem obnovil (cena 640 kč za rok) a token mi na Archivu Cz/Sk nefunguje ... doteď jo ... minule nebyl problém najít řetězec v google chrome ... toto je postupPress F12 to access developer tools Select Application tab On the left hand side of the popup select Cookies in the Storage section. Locate the st cookie Name under https://www.eurosportplayer.com and copy its Value. Ale problém je že položka "st" tam není ... jsou tam na s s_cc s_ips s_plt s_ppv s_pltp s_tp survey_page view 2x Poradíte ? Je možné, že Eurosport, jak zrušil Player tak to má teď jinak ... Díky T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 168 |
![]() |
|
už to fungujestačilo dát starý token ... to jsem netušil ...Ale kdybych měl najít nový tak nevím kde ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
RE: Archiv CzSk: Eurosport player - token?Dnes jsem to řešil. "st" jsem tam objevil. Musel jsem ale zkusit pustit několik záznamů. Prohlížeč Chrome. |
unkabunka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
@unkabunkaAha. Ja jsem zkousel asi 2 nebo 3. Ale nakonec funguje stary token. Pokud jsouprihlaso aci udaje stejne tak to funguje. Ale diky za zkusenost ...Muzes to stejne vyzkouset i ve Firefoxu? Jestli to st tam najdes taky? Diky T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
![]() |
|
RE: Archiv CzSk: Eurosport player - token?Ve Firefoxu jsem to nenašel. |
unkabunka
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
![]() |