![]() |
|
hlaska-infobehem vcerejska do dneska asi 5-6x na stanicich nova sport 3(4) jsem zpozoroval asi na 2-5sekund pres celou obrazovku hlasku v čeština-slovenstina-angličtina omlouvame se na vypadek signalu a na jejimu odstraneni pracujeme.dekujeme za pochopoeni...to je nejaka porucha u nich??diky |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 844 |
![]() |
|
RE: hlaska-infome se tam nic takoveho neukazuje. aktualne NS4 zapas Scha-Aug. takze asi Telly hoří koudel |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
@medard 1prave ze u toho zapasu co zacal mi to udelalo 3x...2x behem 10minut ve 2polocase mezi 52-62minutou....takova hlaska a obrazek satelitni druzice a napisy ve 3jazycich. |
kolopik
![]() |
|
@medard 1Telly, T-Mobile, Magio Sat i Digi SK vyuzivaji stejnou kapacitu a stejne kodovani, takze tva narazka na Telly byla uplne zbytecna. |
MHaslar
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
RE: hlaska-infoa ono se to ukazovalo snad i nekomu jinemu nez jen jemu ?! ze se nikdo neozval |
medard 1
![]() |
|
RE: hlaska-infotaky mi to ukazuje... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 331 |
![]() |
|
RE: hlaska-infotak pry to byl celoplošný výpadek na satelitu, proto se objevila tato hláška podle telly....kdyby mi nesel signal tak by se mi neobjevila pres celou obrazovku vesmir a druzice a napis ve 3jazyce nebo ta omlouva kdyz nesel ten signal |
kolopik
![]() |
|
RE: hlaska-infoVýpadok 2-5 sekúnd tak to fakt zaslúži založiť vlákno. Je to niečo strašné, neospravedlteľné![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: hlaska-infojenom poznamka-jak se to mohlo objevit i dawisovi kdyz uz telly davno nema a vlastne to telly pred dvema lety zkrachovalo ? záhada![]() |
medard 1
![]() |
|
@medard 1co nechápeš?Na T-Mobile se mi tak hláška taky objevila na chvíli a to ne jednou.... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 331 |
![]() |
|
@dawis77pier by ti rekl ze mas spatnyho providera a hotovo![]() |
medard 1
![]() |
|
![]() |