Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

hlaska-info

behem vcerejska do dneska asi 5-6x na stanicich nova sport 3(4) jsem zpozoroval asi na 2-5sekund pres celou obrazovku hlasku v čeština-slovenstina-angličtina omlouvame se na vypadek signalu a na jejimu odstraneni pracujeme.dekujeme za pochopoeni...to je nejaka porucha u nich??diky

kolopik
Registrace: 4/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hlaska-info

me se tam nic takoveho neukazuje. aktualne NS4 zapas Scha-Aug. takze asi Telly hoří koudel

medard 1
Registrace: 2/2021

@medard 1

prave ze u toho zapasu co zacal mi to udelalo 3x...2x behem 10minut ve 2polocase mezi 52-62minutou....takova hlaska a obrazek satelitni druzice a napisy ve 3jazycich.

kolopik

@medard 1

Telly, T-Mobile, Magio Sat i Digi SK vyuzivaji stejnou kapacitu a stejne kodovani, takze tva narazka na Telly byla uplne zbytecna.

MHaslar
Registrace: 5/2021

a ono se to ukazovalo snad i nekomu jinemu nez jen jemu ?! ze se nikdo neozval

medard 1

taky mi to ukazuje...

dawis77
Registrace: 9/2011

tak pry to byl celoplošný výpadek na satelitu, proto se objevila tato hláška podle telly....kdyby mi nesel signal tak by se mi neobjevila pres celou obrazovku vesmir a druzice a napis ve 3jazyce nebo ta omlouva kdyz nesel ten signal

kolopik

Výpadok 2-5 sekúnd tak to fakt zaslúži založiť vlákno. Je to niečo strašné, neospravedlteľné :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

jenom poznamka-jak se to mohlo objevit i dawisovi kdyz uz telly davno nema a vlastne to telly pred dvema lety zkrachovalo ? záhada :)))

medard 1

@medard 1

co nechápeš?Na T-Mobile se mi tak hláška taky objevila na chvíli a to ne jednou....

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

pier by ti rekl ze mas spatnyho providera a hotovo :)))

medard 1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra