![]() |
|
Skylink PlatbaV auguste po štarte canal sport som si cez infolinku objednal službu canal sport za 7.49 ako sipo platbu,povedali mi že je k tomu digital ako som mal dovtedy hbo standard.Teraz nejde a na ich stánke vidím že to nejde samostatne a ani to hbo ktore som mal 4.roky Tak sa pýtam či je to tak. |
Ruuni
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Skylink Platbak balicku SPORT+ je normalne serpo v cene,a jede to,objednavka z 1.9.2022. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
Skylink PlatbaDo dnes to išlo aj mne,v zakaznickej zone mam spravu že si mam aktivovat baliček do 10.10 inak tma,a baliček mini ta už neni a doplnkove baliky len k základným. |
Ruuni
![]() |
|
RE: Skylink Platbatak to je blbost.ted jsem se dival a je tam vsechno stejne jako driv 👍 |
medard 1
![]() |
|
@medard 1vies ze SK a CZ maju inak delene baliky , zeTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 242 |
![]() |
|
RE: Skylink PlatbaAno na hlavnej strane tak ako hovoríš ,ale v zákazníckej zone mam ine,uvidím zajtra tam zavolám. |
Ruuni
![]() |
|
@EnoSatchces rict ze na sk neni serpo ke vsem balickum a neni tam ani MINI ? mozna tak ceny mate jine ale balicky stejne 👍 |
medard 1
![]() |
|
RE: Skylink Platbav zakaznicke zone mam take stejnou nabidku jako driv. akorat je potreba vybrat nejakou kartu aby se ta nabidka balicku otevrela. |
medard 1
![]() |
|
RE: Skylink Platbanemáme rovnaké ani balíčky ved preto je geoblokacia na SK je nie Nova, Prima v cz zas Markiza Joj no vysielajú v inom čase rovnaké nakúpené progr, vlastné idú akurát na iných staniciach , zbytočne tak platia |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 339 |
![]() |
|
@Duzuale MÁME stejne balicky. jen programy a ceny se liší![]() |
medard 1
![]() |
|
RE: Skylink PlatbaUž som zistil príčinu prečo to nejde,nova skusenost zo sipom mal som tam preplatok 17 centov lebo mi vracali za plyn + nova zaloha za plyn +tych 7.49 bolo tych -0.17.Na pošte mi povedali ze je to ok ale figu treba zaplatiť 1.3 eura aby mi vratili 0.17 centa ale hlavne aby prebehla transakcia.Takze poucenie do buducnosti. |
Ruuni
![]() |
|
RE: Skylink Platbajako platit jeste v dnesni dobe SIPO tak to uz musi byt velka odvaha a velice silny zaludek![]() |
medard 1
![]() |
|
![]() |