Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

AB 752 nový soft 09/2022

YouTube ok, IPTV už nereštartuje box, joj m3u8 neopravnené. Obraz stále seká, nemá signál, ako u vás?

tophunter
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

@tophunter

Zkoušel jsem krátce na chalupě, mám ho jako server, zatím se mi nesekal jako občas dřívější FW při přepnutí na ČT. Více budu zkoušet časem.

Warpik
Registrace: 9/2016

RE: AB 752 nový soft 09/2022

Po dvou dnech jsem ho dal pryč ten software. Nic moc.

marianst
Registrace: 2/2008

Právě jsem ho nasál. Prvotní poznatky: Domácí sdílení OK. Původní tlačítko na předchozí programy nyní funguje jako přímý vstup do seznamu nahrávek. Jsou zde okénka s náhledem a krátký popis EPG - 6 okének na stránku. Původní vstup do nahrávek s původními kompletními popisy funguje jako dříve. Rozdíl je v rychlosti načtení nahrávek. Téměř plný 1,5 TB HDD se mi původním způsobem zobrazí za 35 sek, přímým vstupem tlačítkem reload už za 20 sek. Pro seznam naposledy sledovaných programů lze plnohodnotně použít tlačítko fast rewind.
Zbylé doplňky vyzkouším později. Konec hlášení.

krupino
Registrace: 10/2008

Nadšení

V dalším ohledání na mém pitevním stole jsem se zaměřil na PVR. Nově lze současně nahrávat 2 kódované satelitní programy z jednoho TP a zároveň sledovat třetí FTA program, nebo nahrávat 1 pozemní a 1 satelitní a zároveň sledovat další pozemní program z téhož multiplexu, nebo satelitní program z téhož transpondéru. Přitom oba satelitní programy mohou být kódované.
A teď pozor. Během těchto činností můžete tlačítkem reload vstoupit do seznamu nahrávek a pustit si nějaký dříve nahraný záznam. To mi u této mašinky velmi scházelo. Tady si už na načtení seznamu počkáme trošku déle, ale hlavní je, že je to konečně možné.
Taky lze při přehrávání vytvářet značky a přecházet mezi nimi. Nyní už celkem logicky. Tzn. page- vytváří značku, page+ přemístění na značky. Opačně než u předchozích SW.
Při přepínání tv/rad docházelo při dalším stisku na IPTV k zatuhnutí při nevunkční URL. Nyní vpoho.
Péčka taky jdou obě včetně vyhledávání bez restartu.
Sečteno, podtrženo - palec nahoru.

krupino

@krupino

Potrdzujem tvoje poznatky!Mňa taktiež velmi potešilo,že opravili aj to,že pri strate napätia v sieti sa vráti príjmač do stanby!Takže u mňa palec R^ R^ ;)

fiesta
Registrace: 2/2016

keď prepínam chýba mi tam tá žltá čiara koľko je dokonca programu. dá sa to niekde zapnúť? nenašiel som to.

tophunter
Registrace: 4/2010

@krupino

"...Původní tlačítko na předchozí programy nyní funguje jako přímý vstup do seznamu nahrávek..."
- to je proto, ze mas v menu nastaven novy typ DO, v menu muzes prepnout na stary ovladac tj. mas zpet funkcnost DO jako v predeslych softech...

lance

@lance

Díky za info.
Jinak by to chtělo ještě vychytat nějaké mouchy. Kromě žluté čáry mi citelně chybí vyhledávání programů tlačítkem find. Nefunguje ani při změně typu ovladače.
Co je ale super, že se nemusím hlídat, zda mám nastaveno nahrávání při přehrávání nahrávek pomocí tlačítka reload. Přednost má nahrávání. Když začne nahrávání, začne se zobrazovat nahrávaný program. Reloadem se vrátím do nahrávky a jelikož mám v PVR nastavení přehrávání od posledního okamžiku, tak se můžu hned vrátit do místa přerušení sledování. Totéž se děje když nahrávání skončí dříve než se dodívám. To se ale dá přežít.
Hlavně se dívat na nahrávky přes reload. Při sledování nahrávek přes tlačítko Media nemá časovač přednost. Dále je možno sledovat IPTV. Při načasované události se začne nahrávat a my se můžeme k IPTV vrátit dvojtým stiskem tlačítka TV/RAD. Záznam regulérně proběhne. Bohužel při sledování YouTube, RSS, internetových rádií nebo péčka záznam neproběhne.

krupino

Taky je už funkční přehrávání z mobilu přes servercast - už nedochází k restartu. Jen je u této záležitosti a při prohlížení ze síťového disku zkontrolovat, zda v době používání těchto funkcí není aktivní časovač. Opět by záznam nebyl proveden.

krupino

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra