Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Jak sledovat CS FILM?

Prosím poraďte, zatím mám svou parabolu a přijímač, kartu Freesat cca 3 roky (ještě z dob, kdy to nebyl společný majitel se SKYLINK). Platím 149-15(za to, že mám platbu přes inkaso) . Dnes mi přišlo, že zdražují, svůj tarif jsem tam nenašel, mám dle smlouvy FREESAT MEDIUM HD. Zítra jim budu volat, že nejspíš s nimi ukončím smlouvu, z důvodu zdražení. Má otázka zní, dá se přes nějakou jinou službu sledovat takto podobně levně CS Film? O jiné programy mi nejde. Vím, že existovala Antena +, kde CS Film byl, ale ta služba už je ukončena.....?

Věnuji se dálkovému příjmu VKV, přes přijímač xdr. Anténa Kathrein- Horizontálně, Iskra - Vertikálně a rotátor.... Na Třebívlicku /Ústecký kraj/ chytám rádia z Prahy, Jihlavy, Jauerlingu, Kahlenbergu... Nyní se chci věnovat příjmu rádií v DABu....

Marcel,
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@Marcel,

Skylink mini. 149 Kč / měsíc
https://www.skylink.cz/televize-pres-satelit/balicky/mini

Petor58
Registrace: 11/2021

@Marcel,

https://csfilm.joj.cz/jak-naladit

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@Petor58

Od listopadu 179 kč

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

RE: Jak sledovat CS FILM?

cs film ide aj volne na jednom iptv linku priamo od jojky...keby si mal aktivované správy,tak by som ti ho poslal..iba si ho vložíš do vlc a môžeš pozerať alebo do boxu prehrať cez nejakú aplikaciu...či ty chceš len cez satelit?

jožko
Registrace: 7/2016

@jackino

No pravda. Článek o zdražení jsem četl pozdě.😏

Petor58

@Marcel,

android box a účet kámoše,jsi pak zadarmo

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Marcel,

Já jsem nepsal o žádném linku, to byl @jožko. CS Film sleduji na satelitu.

Petor58

RE: Jak sledovat CS FILM?

@jožko: mozes to rozposlat kade-tade a vsetci budeme spokojny, ze skapal dalsi zdroj.

Tryskac11
Registrace: 5/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra