![]() |
|
TechniSat Digit ISIO STC nefunkční SFI přes mobilJiž přes 3 roky vlastním několik přístrojů TechniSat Digit ISIO STC 4K a po stejnou dobu jsem pomocí mobilní aplikace TechniSat CONNECT prgramoval nahrávání TV pořadů. Je to asi týden, co SFI této aplikace přestalo fungovat, přihlásí se k účtu, objeví se všechny připojené přístroje, ale po zvolení konkrétního přístroje se neobjeví programový kalendář pro volbu pořadu k nahrávání a objeví se hláška "Connection to Server failed". Toto se děje u všech připojených pčístrojů TechniSat Digit ISIO STC 4K a i v případě přístupu z různých mobilů.Pokud si otevřu na TV v nastavení přístroje nastavení "mobile app MyTechnisat" tak u položky SFI je zobrazeno "Aktivováno", ve chvíli, kdy se pokusím připojit z mobilu, změní se to na "Chyba" a v mobilu se objeví zmíněné "Connection to Server failed". "Chyba se po chvíli sama zase změní zpět na "Aktivováno". Podle mne je nějak nefunkční server TechniSatu, ke kterému se přihlašuji emailem a heslem. Nyní musím prgramovat nahrávání TV pořadů přímo na přístroji, což je výrazně méně komfortní než přes mobilní aplikaci. Prosím pomozte. |
ivow
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit ISIO STC nefunkční SFI pře...Asi bych se spíše ptal na podpoře Technisat než tady. Tyto přístroje tady nejsou v oblibě. |
zzz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 961 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit ISIO STC nefunkční SFI pře...Ani nemajú dôvod byť v obľube.Programovať nahrávanie okľukou cez server Technisatu. Ďakujem. Neprosím |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 558 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit ISIO STC nefunkční SFI pře...Alespon nemusi platit pevnou ip adresu providerovi kdyz to chce programovat treba z Mexika. U enigmy to pres server vyrobce nejde. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
@ivowObyčejné SFI se ti obnovuje? Mě před časem zmizel SFI server v nastavení, musel jsem znovu zadat: sfi.technibutler.de, port 42420, ip 088.099.067.008 |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
@zzzAno, podpora funguje, několikrát jsem s nimi něco řešil. Že zde nejsou v oblibě mě překvapuje, nebýt ty vaše Enigmy a Androidy, bylo by forum jen o sportu.![]() |
torny
![]() |
|
@tornyNedráždi kobru bosó nohó. Eště só tu pozemáci a všelijaká jiná havěť...![]() |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 846 |
![]() |
|
A proč jsou tady tyto přístroje neoblíbené?Jsou to nejkvalitnější nejsofistikovanější nahávací dvoutunerové STB pro DVB-T2. A možnost naprogramovat nahrávání TV pořadu třeba ze Seychel není k zahození. Sorry jako.![]() |
ivow
![]() |
|
@tornyprosím o odkaz na tu podpou TechniSatu. Já našel jen kontakt na jejich dovozce do ČR Omko. Dík |
ivow
![]() |
|
@ivowhttps://www.technisat.com/de_DE/Kontakt/352-34/#themeselectorKomunikoval jsem vždy německy. |
torny
![]() |
|
@ivowsi tu enigmu prepnu a zapnu nahravani treba na severnim polu kdyz tam bude internet, takze ti jako uplne nevim o jakou das original ficuru jde. a klidne hlasove gugl asistentem :)))Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
@bublajsKus výše píše marianst, že k tomu musíš mít pevnou IP. Je to tak? |
torny
![]() |
|
@ivowNie je v tomto prípade smerodatné páve : " několik přístrojů TechniSat Digit ISIO STC 4K "... Nepridal si náhodou v poslednom čase ďalší prístroj a nie je obmedzený počet, alebo sa zmenil počet pripojených prístrojov na server TechniSatu...? Možno si len prekročil povolenú kvótu... Skús jeden odobrať... A pokus zopakovať...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@manetoNe Ne, stejná konfigurace, stejný počet přístrojů - 3 - a najednou před týdnem konec. |
ivow
![]() |
|
@tornyDěkuji, napsal jsem |
ivow
![]() |
|
@ivowNení zač, pak dej vědět příčinu. |
torny
![]() |
|
@tornyZ TechniSatu mi odepsali: Chyba byla již včera opravena naším technickým IT oddělením.Vše již funguje |
ivow
![]() |
|
@tornyneni to tak :) furt tu jsou sluzby ktery ti i za hlubokym natem udelaji verejnej port zdarma. ale jde to i za par $ udelat jednodussi. cest je vic. jde o to co umis a co chces investovat.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@bublajsCelkom by ma zaujímalo, ako máš poriešené, ako zapneš na diaľku cez google asistent /hlasom/ satelitný prijímač? A bez plugu, switchu a pod.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
RE: TechniSat Digit ISIO STC nefunkční SFI pře...no muzes to zkusit treba takhle:"hey google, power on VU+" :))) pokud je zaply cec a zapne to tyvku tak super :) tak snad se brzo dockame a pujde na to mluvit cesky :) https://github.com/cinzas/homeassistant-enigma-player a nekde na forech jde najit dalsi navod jak hlasem emulovat dalku atp :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
![]() |