Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

tv lg78003lb

Mám TV LG, spárované bluetooth slúchadlá, raz ide zvuk zo slúchadiel a raz z reproduktora TV, neviem spustiť naraz obidva výstupy zvuku.
Už som išiel aj na rozšírené nastavenia kde som zadal obidva zvukové výstupy, ale keď prihlásim slúchadlá vypne zvuk z reproduktoru a naopak. U samsungu to je možné. Ak viete tak poraďte, Ďakujem.

labsat
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tv lg78003lb

Pri LG TV som sa aj ja stretol z obdobným správaním TV. Nie je možné použiť interné repro TV zároveň z optickým výstupom na zosilňovač. Buď si zapneš jeden, alebo druhý výstup, oba súčastne nefungujú.
Ale mám doma napr. starší TV od Samsungu, kde toto normálne funguje, t.j. zvuk ide aj z TV a aj na optickom výstupe audia.
Z Bluetooth slúchadlami nemám skúsenosti, takéto "hračky" jednoducho nepoužívam. Ale podľa mňa je dosť možné, že pri LG je takéto správanie funkčnosti audiovýstupov štandartom.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: tv lg78003lb

Tiež mam LG TV a bluetooth slúchadlá a niekedy mi po zapnutí vyhodí potvrdenie o zapnutí slúchadiel a niekedy musím ručne zapínať slúchadlá.
Vždy po zapnutí TV sa nastavia tv reproduktory,aspoň u LG.

8K TV LG 65QNED993PB,100Hz,DVB-C

Marko337
Registrace: 1/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra