![]() |
|
Česká Rčepublika vs PortugalskoZdar borci,jsem mimo EU na dívčí, žádná předplacená služba co mám mi tu nejede.Byl by nějaký dobrý stream na fotbal |
matador
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
@matadorNějaká VPN na zprovoznění služeb nepomůže?T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
RE: Česká Rčepublika vs PortugalskoVyužijte zkušební dobu zdarma na některé VPN.Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi
|
hori97
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: Česká Rčepublika vs Portugalskotady je seznam kde vsude to davaj Liga národů UEFA - Liga A, skupina 2: 5. koloČesko v Portugalsko ST: 20:45 Arena Sport 3 Premium Srbsko Astro SuperSport 4 HD C Více Finsko C Více MAX Finsko HD CT Sport Czech HD Cytavision Sport 4 HD DAZN 2 Bar Deutsch HD DAZN Kanada DAZN Deutsch DAZN Japonsko Diema Sport 2 HD Digi Sport 2 Rumunsko HD Jedenáct sportů 2 Belgie Fox Sports 2 USA HD Fubo TV USA L Équipe LIVE Megogo Futbol 1 Nova Sport 3 Hellas HD Okko Sport Rusko Optus Sport Polsat Sport News HD Premier Extra Česká republika Prima Sport RO 1 HD PrimaPlay Qazaqstan TV HD RTP 1 Portugalsko HD S Sport 2 Turecko HD S Sport+ Turecko Sky Sport Fotbal Sony TEN 2 Indie HD Sport 1 Izrael HD Sport TV1 Portugalsko HD SportKlub 3 Slovinsko SportKlub 7 Chorvatsko Spíler 1 TV Maďarsko HD SuperSport 5 Albánie HD SuperSport Fotbal HD SuperSport MáXimo 1 HD TV2 Play Danmark TV2 Play Norge UEFA. TV V Sport Premium HD ViaPlay Baltic HD ViaPlay Island HD ViaPlay Švédsko HD Virgin Media Tři ViX+ TV Ziggo Sport Docu |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: Česká Rčepublika vs Portugalskoa uz vedou![]() |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
![]() |