![]() |
|
Ako linear vychovava k on demandSyn si zapne Nick JR s chutou ze ide pozerat chvilu rozpravku. Po 5 minutach na detskom paytv programe idu reklamy pre dospelych. Syn znechuteny odchadza k netflix kids, ze on reklamy pozerat nebude. Toto sa odohralo nedavno zopar krat. Dnes uz takyto linearny program vobec nezapina. Palec hore tomu ako dnes vyzera “pay” tv a kam smeruje.Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
RE: Ako linear vychovava k on demandMi vnuci už tento program nesledují od doby zvyšování stupidních reklam a vše dodělal teď tankista propagující O2 tv...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 430 |
![]() |
|
RE: Ako linear vychovava k on demandMě zase praktiky VOD vrátily poslaly ke klasické TV a nejspíš to tak vydrží ještě hodně dlouho. Ona by mi katalogem vesměs z 90% stačila platforma MYTF1. To že je nutností VPN bych překousnul jenže když už se přes asi minutu nepřeskočitelné reklamy dostanu k pořadu (s adblokem to nejede vůbec), tak zjistím že kvalita obrazu je oproti klasické televizi o třídu horší. Automaticky skáče mezi 720p a něčím proti čemu je i VHS super kvalita, ruční nastavení chybí. Kromě toho se tam máloco udrží déle jak týden, což je pro mě nepoužitelné. Hlavně že je tam všude reklama na placený tarif za který nejde zaplatit ale má přidat FHD kvalitu, delší dostupnost, větší katalog a odstranit reklamyA přitom mám přesně totožný program i na satelitu, ve slušném 1080i rozlišení a kartu si můžu i jako Čech bez problémů koupit. Reklamy je tam sice daleko více, ale s PVR se dá přeskočit a nahrávka funguje i za rok. Z té MYTF1 už beru akorát archivní Star Academy co se tam před nedávnem objevila. I když tak z(nevhodné slovo)nou digitalizaci svět ještě neviděl, počínaje nevyváženým stereozvukem co se nepravidelně přelévá zleva doprava, občasnými problémy s barevnou korekcí a konče třeba tím že obraz v jedné epizodě občas "skáče" jako když je na VCR špatně nastavený tracking. Nejspíš k tomu použili nějaké levné a špatně seřízené VCR, nebo chtěl autor k retro pořadu přidat i iluzi sledování na dobovém přehrávači T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 125 |
![]() |
|
![]() |