![]() |
|
funkcni multimedialni centrumzdravim ve spolek, pokud jeste nespite, potrebuji si poridit nove multimedialni centrum resp slusny prehravac iptv, pozadavky-urcite rychly a predevsim opravdu funkcni, 4GB RAM, perfektni obraz, min android 9, proste aby to bylo schopne snadno a funkcne ovladat ruzne iptv aplikace, a urcite NE nejaky chromecast,xiaomi stick,firetv stick,a podobne srajdy,pro zacatek jsem tu nasel MECOOL KM7 4GB RAM 64 GB ROM, doporucite mi nejaky slusny a schopny z vlastni zkusenosti ? predem dekuji |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: funkcni multimedialni centrumA co se podívat o několik listů zpět kde se toto téma probíralo ?Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@medard 1Haha podobné srajdy. Veď ani nevieš o čom je to. Tieto čínske (nevhodné slovo) som už vyhodil dávno. Každému radím, že nekupovať![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 522 |
![]() |
|
@peterska ja pridam jeste nokia 8000 a amazon firestick 4k s wifi ax. u iptv/ott mozna ani tak nezalezi na pristroji, ale spise na kvalite sluzby, internetovem pripojeni a aplikaci v ktere se to prehrava |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
funkční multimediální centrumJá mám Tesla XA 400, jsem spokojen, spoustu aplikaci, funguje vše |
jirkapekař
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: funkcni multimedialni centrumMám starší S905 T2/S2 mě zatím stačí, je již poněkud zastaralý, podobně jsem testoval Mecool K5. Bohužel u nich brzy po vydání končí podpora. Přikláněl bych se k nějakému modelu třeba Tesla. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 829 |
![]() |
|
RE: funkcni multimedialni centrumjaky je napr rozdil mezi QUAD S905Y4 a QUAD S905X4 nebo MALI G31 a MALI G55 ?a je lepsi HEXA nebo QUAD ? jinak jde mi predevsim o rychlost a kvalitu obrazu. |
medard 1
![]() |
|
@matchboxxNo to je pravda. No Nokiu 8000 som vrátil hneď ako mi prišlo, otras. Amazon Firestick 4K nepoznám.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: funkcni multimedialni centrumChromecast 4k cena/pomer vyborna volba. |
kentworld
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@jirkapekařMám také.Nikdy bych nevymýšlel nic jiného.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: funkcni multimedialni centrumLenže"medard1" hľadá prijímač s 4GB RAM 64 GB. Všetky Vami uvádzané krabičky sú 2GB RAM!!! |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 540 |
![]() |
|
@mastokdyz je funkcni android , takova pamet neni potreba, tu maji jenom cinske boxy s androidem aosp |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: funkcni multimedialni centrumJistě, jak píšeš. Ty paměti nemá ani drahý SHIELD TV Pro za 5300 Kč,Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 3 823 |
![]() |
|
RE: funkcni multimedialni centrumMecool je cinske boxy ? tak Mecool KM7 4GB/64GB. Mecool KM6 4GB/64GB. H96 MAX 4GB/32GB. Beelink 4GB/64GB. Chromecast 2GB/4GB.! Buzz 4GB/128GB. Nvidia 3GB/16GB. o tech 64 ROM by ani tak neslo, ale RAM 4GB kazdopadne.ale tady se toho clovek opravdu moc nedozvi |
medard 1
![]() |
|
@medard 1Tu neobľubujú diskusie o android boxoch. Ja mám H96 Max 8K, pamäť 4/64 Gb a som spokojný. Odporúčam ti ho. Komu sa chce montovať parabolu, kupovať set-top box, kartu a predražené balíčky programov, nech to robí. Ja som prešiel zo satelitu na internetové tv služby a neľutujem. Veď na reklamy občas prerušované obstarožnými filmami to úplne stačí. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
@medard 1A čo sa chceš dozvedieť. Šajnu nemáš o tom, že čo je Android box a Android TV box. Veď si čítaj aj inde nie len tu. A to som nevymyslel ja, hocikde hocijaké recenzie ideš čítať, tayk 3 najlepšie box s Android TV OS sú Nvidia Shield, Chromecast Google TV, Xiaomi Mi box. Asi celý svet je sprostý. A prečítaj si už aj o tom RAM, koľko Android potrebuje na týchto boxoch. A myslíš si, že Google testuje Android TV a aplikácie na čínskych sračkách? Veď asi na svojom, nie? Aj ostatné aplikácie sú odladené na originál Google box. Ináč podľa mojej skúsenosti najväčší problém majú ľudia s netom a wifi. Ináč jedna čerstvá skúsenosť, mám doma 800Mbit wifi. A X96 X4 s 4GB RAM pri Kodi s Enigma2 PVR /aj ostatné Android iptv aplikácie/ seká a zaujímavé, že Chromecast Google TV nie. S čím to asi je? Takže keď to kamarát videl, hneď sme to vyhodili do smeti a kúpil si Chromecast Google TV. A je vysmiatý.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: funkcni multimedialni centrumPokud ti jde hlavně o IPTV, tak si kup nějaký certifikovaný. Doma mám Homatics Box Q. Před pár dny dokonce vyšla bezpečnostní aktualizace. Je to Android TV. Aplikace jsou přizpůsobené pro snadné použití pomocí dálkového ovládání s pár tlačítky. Nečekej však tak pestrou nabídku jako pro dotykové. Pokud chceš hračku a nevadí ti ovládání magickými ovladači, popř.klávesnicí s touchpadem, nebo myší, běž do těch svých požadovaných 4/64. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 348 |
![]() |
|
@peterskTak jsem to schválně po dlouhé době pustil. A musím trochu oponovat. Box X96 max+2 4/64Gb software Slimbox ATV, internet 300/300 Mbit/ se mě v KODI ani v jiné tv aplikaci vůbec neseká ani při velikosti filmu UHD 54 GB. I přetáčení je plynulé.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildeMal si už možnosť Ty osobnem porovnať napríklad Chromecast Google TV s Tvojou X96-kou? Bez Slimboxu. Ináč Slimbox som Ti ja doporučil aby si to tam nahodil, lebo si s tým mal stále problémy. So Slimboxom je to aspoň ako tak využiteľné.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@mildeInáč ja som myslel len wifi, nie LAN. Cez wifi Ti ako ide UHD 54 GB, veď ho ani nespustíš![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskChromecast 4 porovnat nemohu. Vlastním pouze chromecast 3. A taky nevím proč bych to měl porovnávat bez Sliboxu, když už ho tam mám. A ten jsem už tam měl už když jsme se spolu bavili a to z této stránky. Viz níže. A Ty jsi se divil, že ho mám. Problémy jsem měl s přepínáním Skylink a Ty jsi mě poradil aplikaci Skylink EVO. Ta jde dobře. Jinak jsem vytáhl Lan kabel a pustil Wifi, ta mě ukázala rychlost 248 Mbit/s a to video i jiná opět v pohodě jako s Lan. Tak není co řešit. Záleží jaký kdo má nethttps://forum.xda-developers.com/t/project-slimbox.4152049/page-117 Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@peterskJinak jsem k tomu přikoupil dálkový ovladač G50S Fly Air Mouse Google Voice IR learning Microphone Gyroscope remote control. A to je úplná spokojenost. Ale moc box nepoužívám. SCC, Sledování tv, Eurosport player pouštím z Archivu CZSK. Je to víc při ruce.Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@mildePrečo bez Slimboxu? Lebo na originálnom boxe nie je. Len preto. Ale v podstate to je jedno. Zbytočne sa o tom bavíme, vidím. Nech si kúpi každí čo chce a trápi sa![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskMáš pravdu, kdo chce tak si cestu najde, ale musí ho to bavit a hlavně hledat forech na netu. Ne tady. Nikdo mu to pod nos nenaservíruje. Jinak se měj👍Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.
|
milde
![]() |
|
@F4turbochci to jen a pouze na prehravani zahranicnich iptv. nic jineho na tom delat nebudu. a proto potrebuju aby to melo snadne ovladani ovladacem a predevsim tu rychlost a kvalitu obrazu. ten Mecool je jen priklad. takze me zajima osobni zkusenost s obrazem ale chapu ze kazdy mame jine oci a jine pozadavky. |
medard 1
![]() |
|
@peterskten Mecool je jen priklad. a je to tedy oficial ATV. a jde mi o snadne ovladani teee iptv ovladacem. problem je ze vetsina tech multimedialnich center neni urcena primarne na iptv. jediny co jsem zjistil a je delany primo na tyto potreby "iptv" je snad ten BUZZ. takze spicka NVidia a Buzz a pak ty ostatni. ale chromecast to urcite neni,kazdy na neho nadava. o amazon fire stick ani nemluvim,to je fakt jen hracka,jako vsechno od amazonu.jak uz jsem rekl jde mi predevsim o rychlost a kvalitu obrazu. |
medard 1
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |