Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

VU+Duo se 4k

Zdravím pánové,dotaz.Je možné na tomto přijímači a s jakým image rozjet dva CI Cam moduly specifikace 1.3+(např.Tricolor,NC+ nebo Telly,NC+)?

agamon
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: VU+Duo se 4k

Vuplus.guru/poradna

A je to
Registrace: 4/2019

VU+ DUO 4K SE

Ja pridam svoju skusenost. Mal som Duo 4K SE a mam aj Ultimo 4K. Potreboval som rozbehat moduly UPC kabel a DigiTV novy modul Smart Cam Plus 1500 ma oznacenie. S novym Digi modulom si neskrtol jak Duo4K SE tak ani Ultimo4K. Modul naslo ale skoncilo priblizne hlaskou = This module is not compatible with your TV. Nedekodovalo nic. Neslo mi fo hlavy preco ani jeden to nebral, potom som dosiel na to ze maju rovnaky chipset Broadcom 7444s ak sa nemylim 《wikipedia povie presne). Stary modul Nagra od Digi siel bez problemov v Ultime4K. Softy som skusal: VTI, BlackHole,OpenATV 7 aj 6.4.. nic.. UPC kabel je Conax a ten som rozbehal pod OpenPLI 8.2 a este som dal aj PurE2 poslednu verziu.. UPC mi neslo vo VTI ani vo OpenATV, tam to koncilo neplatnym certifikatom.. V tvojom pripade Telly modul ak mas starsi, by ti mohol ist. Ostatne neviem. Ja som skusal sam.. preto teraz davam svoju skusenost.. este dodam ze problem aky je s novym Digi modulom bude asi aj so Skylink CAM 803, nagra..tiez je to Smart CAM Plus 1500..
Novy Digi modul mi ale fungoval bez problemov vo VU Uno4K SE pod VTI15.. tam je zas iny chipset/procak ako v Ultime4K / Duo4K SE..
Vo finale som odskusal este AB Pulse4K kde pod vyrobcom danym OpenATV ide v pohode UPC Conax modul + Novy Digi modul SmartCAM 1500 a Skylink cez Oscam..
Samozrejme som zadefinoval v CI settings ktory modul ma co dekodovat..
Tolko moje skusenosti, ja som musel odskusat lebo fora moc odpovedi na UPC nemalo.. nemecke iba trochu a to na ineho opa.. ci+ helper nepomohol,aj ked dam vlastne bol v softe uz..

Mopky
Registrace: 11/2009

Ja mám zas modul ORF bezkartovy ci+. Všetko funguje ako má. Ak však vložím zároveň modul ci+ pozemná plustelka, tak sa modul ORF znefunkčni. Nepomohlo ani priradenie programu/služby natvrdo ku karte. Jednoducho slovenský modul zablokuje ORF služby.

Walter
Registrace: 1/2008

Mam ULTIMO 4K-musis naistalovat CI+ helper,mam CANAL+pl s modulem,SKYlink s modulem,OPENPLI 7.2 vsechno funguje jak ma.

baryn9
Registrace: 8/2013

Zdravím pánové a díky za odpovědi.Možná jsem se vyjádřil špatně.Není problém rozjet zvlášť NC+ cam černý s UHD kanály,Tricolor nebo Telly + karta ve slotu.Problém je,rozjet dva moduly současně.Připadá mi,že ten horní slot je jen pro parádu.Zkoušel jsem všechny image na tento přijímač a nic.

agamon
Registrace: 1/2007

@baryn9

a ktory z nich je CI1.3 ?

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

@Mopky

pouzivaj odstavce, sa to neda vobec citat, ten tvoj elaborat...

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra