![]() |
|
cerna parabolamam cernu parabolu (myslim tym tento web...)ako si to mam prepnut naspak na bielu? v nastaveni uctu to nikde nevidim, nevim ci som slepy aleboco 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: cerna parabolaA nie je to náhodou tým, že máš v mobile zapnutý tzv. nastavenie displeja zo “svetlý” na “tmavý”??? Alebo na čom, teda akom zariadení to máš? Ja to mám takto na i phone 13 pro max, prepínanie bez problémov.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: cerna parabolahovorim o desktope, to je jedno aky prehliadac🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
Černá parabolaV nastavení prohlížeče si změň motiv na výchozí a nebo světlý... |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
@shirazdikysice sa to potom prehodi na bielu, ale ja potrebujem prehliadac na tmavo a parabolu na bielo. ono sa to tusim robilo nejak natvrdo si zadal do url nejaku otaznik a za nim tusim blac-white alebo take daco a si mohol tu farbu forcnut, len to uz neviem nikde najst ani v historii ani nikde 🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
RE: cerna parabolato vyhladavanie tu je tiez fakt super, dpc...nasiel som len toto krista https://www.parabola.cz/forum/topic-103374/ a ani tam neni riesenie... 🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
RE: cerna parabolaInáč je zaujímavé, že takto sa správajú iba stránky paraboly. Iné webové stránky sú stále biele |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 898 |
![]() |
|
@mirnyTreba pridat do rozsireniDark Reader alebo Super Dark Mode a je to ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 468 |
![]() |
|
@mirnyV Super Dark Mode prepinanie moduCtrl-Shift-E |
A je to
![]() |
|
@mirnyDark Reader zapnuty - svetly rezim |
A je to
![]() |
|
@mirnyZabudol som pripnut fotohttps://prnt.sc/oWeQHJFmTXM0 |
A je to
![]() |
|
RE: cerna paraboladiky vsetkym, co sa snazili pomoct, ale ani zmena nastavenia v prehliadaci, ani dark reader nepomohol, treba prepnut vo windowse colormodddde, teraz uz je biela konecne... fakt kto tu rozhasil to cssko kery amater, tomu treba dobre tresknut po gulach lopatou za toto... 🔱3CY🔱
|
mirny
![]() |
|
![]() |