![]() |
|
Thomson 815Hlási : Inteligentná karta zlyhala, V inom Thomsone karta beží bez problémov. Viete poradiť. Ďakujem. |
labsat
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: Thomson 815asi je pokazeny.![]() |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 780 |
![]() |
|
RE: Thomson 815skus podlepiť kartu v mieste čipu. |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 780 |
![]() |
|
RE: Thomson 815Áno je mi to jasné, že je asi pokazený, vyskúšali sme už všetky finty aj ktoré sa tu spomínajú, pravdepodobne je problém s čítačkou, len ma napadlo či nie je spárovaný /dotovaný prijímač/, ale to by sme museli vedieť číslo pôvodnej karty ak je to tak. Vďaka za pomoc. |
labsat
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
@labsatRozhodne ju nepodlepuj, znicis si card reader. Tymito problemamy trpia vsetky Thomsony, Strongy a aj Cryptobox smart. Maju stejne zapojenie, treba to opravit. Aktivuj si PM. Je to 5 min prace |
nikitka
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
SparovanieAku hlasku ti pise? Podla nej, zistis, ci je to chyba card readeru alebo chyba parovania. Ale ak mas odpalený card reader, nezistis, ci je aj parovany, ked opravis komunikaciu s kartou, potom zistis, ci je sparovani podla hlasky |
nikitka
![]() |
|
@nikitkaty víš jak opravit čtečku u ABC Smart? Docela by mě to zajímalo, protože to potkalo už asi 40 %, pěknou řádku v záruce. |
Salt
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
...nikitka..chronický problém u tohoto prijímača , poslal som ti správu .Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 435 |
![]() |
|
sivko44...poprosím ťa, mohol by si aj mne napísať ako na to ? ďakujem![]() Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
@SaltAno, zaujimalo by to vela ludi a ver, ze to je len jedna banalita, celkova praca nezaberie 3 min a prijimač funguje dalej. Cize ak sa niekto venuje servisu a vyzna sa v nich, tak s tym problem nema. Tento typ zapojenia a tieto iste vady su aj na prijimacoch thomson a strong, vsetko jedno OEM zapojenie a povedal by som, ze aj jedna fabrika. Odkial si? |
nikitka
![]() |
|
![]() |