Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Příjem Viaplay Polska v ČR ?

Je možný příjem Viaplay Polska v ČR bez VPN ?

Díky za info

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

@ivo2001

Ta informace na jejich WEBu není pravdivá? https://help.viaplay.com/pl/viaplay-za-granica/ Nebo je nedostatečná?

hokejka988
Registrace: 12/2013

@hokejka988

Díky, toto jsem neviděl ... takže funguje ...

ivo2001

@hokejka988

ale k tomu aby mu fungovala viaplay v cechach potrebuje registraci v povolene zemi.!

medard 1
Registrace: 2/2021

RE: Příjem Viaplay Polska v ČR ?

Treba si upresniť aká je vlastne otázka?Lebo je rozdiel,ked sa bavíme otom,že ty už máš založený učet na viaplay alebo ti nejaký poliak dal prihlasovacie údaje a vlastne sa len pýtaš to,že či sa ti bude dať prihlasiť aj v CZ?tak tam je odpoved jasná a jednoduchá..áno pôjde to..ved už EU schválila ten zákon,že tieto služby musia fungovať všade v Europskej únii..čiže aj moje magiogo.sk mi pôjde v Polsku,Chorvatsku,Madarsku atd...Alebo sa vlastne pýtaš to,že či tebe v CZ pôjde sa zaregistrovať a zaplatiť si túto službu?to už je rozdiel...tam už asi pri registrácii je nutné zadať polské mobilné číslo..mať polskú ip..atd

jožko
Registrace: 7/2016

registrace problem neni.mam ceskou registraci,s ceskym mejlem,zvolena zeme a misto pobytu Polsko,zaplatit jsem nezkousel,ale to by melo jit zaplatit z jakekoliv banky a zeme,mimo Rusko sankce, otazka spis je stahnuti apky a provoz

medard 1

Příjem Viaplay Polska v ČR ? (# 812)

Nejprve si zjisti na nějakém Polském foru kvalitu této služby.Jelikož bydlím od Polských hranic co by kamenem dohodil,tak jsem to zkouknul asi před měsícem a žádná sláva.Bohužel,Polští kolegové nelhali když mi tvrdili,že je to mazanice.Taky jsem si myslel ,že kvalita bude srovnatelná s kvalitou služby Viaplay Skandinávie,opak je však pravdou.

agamon
Registrace: 1/2007

mazanice ? no urcite lepsi nez telly,Tmob,nebo O2 👍

medard 1

@ivo2001

a co takto ? http://imgway.cz/s/d9bU

matchboxx
Registrace: 9/2012

RE:Příjem Viaplay Polska v ČR ?

Zdravím psal jsem o této službě tady už před asi 2 měsíci nicméně podařilo se mi ji rozjet asi před 3 týdny tedy napíšu dojmy služba jede v čr bez problémů tedy pokud pominu problémy samotné viaplay byly výpadky nešel zvuk atd.s přibývajícím časem se to si myslím vyřešilo obrazová kvalita filmů a serialů dobrá slabší to bylo u sport přenosů nicméně že by to byla mazanice nelze říct taky je třeba říct na jakém zařízení aplikace jede mi se podařilo nainstalovat aplikaci pouze do přehrávače DUNE uhd - je na androidu do tv samsung zatím ne no a tam může být ten problém - shrnutí mám to kvůli premier leaque studio super zápasy OK pondělní magazín super no a včerejší zápas N.FOREST-FULHAM obraz super podle mě se projevuje dohoda s canal+pl .

joe25
Registrace: 8/2019

@joe25

Zdravim mal by som otázku ako sa to podarilo zaplatiť

openkaa
Registrace: 9/2009

@openkaa

Tak da se pouzit prostrednik v Polsku, popr. VPN a kreditku by to melo vzit ...

ivo2001

@openkaa

Zaplacení je z mého pohledu největší problém - musel jsem sehnat člověka který má účet v polské bance kartou která není vydaná polskou bankou se mi nepodařilo zaplatit,vzhledem k tomu že žiju na hranici s polskem jsem si myslel že to nebude problém ale situace je jiná poláci do takové akce nechtějí jít nakonec kolega má známé v polsku a ti mi to zaplatili.I pokus založit účet v posku se mi nezdařil nemám adresu ani tam nepracuji a vůbec je tam situace s bankovými účty jiná než unás.

joe25

no myslim si ze zaplatit pres PAY PAL nemuze byt problem,z jakekoliv evropske zeme a s jakoukoliv evropskou kartou, tohle nikdo nemuze kontrolovat,kdyz budu zit v Polsku klidne muzu mit rakouskou banku i s kartou. 👍

medard 1

RE:medard 1

Myslet znamená (nevhodné slovo) vědět.

joe25

@joe25

zajimave ze me to nic neblokuje, ted jsem prave zkusil zaplatit balicek na mesic za 35zl, a normalne to funguje a pousti me to R^ tak nevim kde a co mas blokovanyho ?!

medard 1

RE: medard 1

Tak to jsi borec klobouk dolů - nemohl bys mi popsat jak jsi to dokázal? Moje jakékoliv pokusy byly neúspěšné

joe25

uplne normalne. registrace. objednavka. zeme Polsko. platba kartou. a je to R^

medard 1

RE: medard 1

Kartou naší banky?Jako třeba ceské spořky nebo KB, CSOB atd?

joe25

@joe25

Veru skúšal som aj ja a zamietlo mi platbu.nie ste v zemi kde jeozne registrovať službu.

openkaa

@medard 1

Musíš zadávať číslo karty a tam vypíše že sa nenachadzate v krajine v ktorej sa služba poskytuje.mozno ich nejaká chýba ale bolo to tak skúšal som viac krát

openkaa

kartou Ceske Sporitelny. no me nic nezastavilo

medard 1

Karta České spořitelny Visa a nic.

https://i.postimg.cc/WpMX2DgX/Screenshot-20220918-221631.jpg

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

Řeším ted jiný problém než zaplatit chtěl bych nainstalovat aplikaci viaplay do tv samsung nejchytřejší google sice nabízí návody ale všechny počítají s nastavením funkce vývojáře já ale v menu tv nic takového nenašel - nenašel by se někdo se zkušeností instalace aplikací třetích stran do tv? upozornuji že samsung store u nás neumožní stažení této aplikace

joe25

@joe25

Apk mirror do telefónu a tam si stiahni aplikáciu viaplay s koncovkou apk .a cez aplikáciu apk Mirror ju prevedies do tv aspoň na LG to fungovalo.alebo ak máš niekoho v poľsku tak prihlas svoj tv na jeho gmail účet a potom ti povolí stiahnuť aplikáciu do tv

openkaa

Stejně to nejde z CZ zaplatit. PayPal nemají a naši kartu to nebere.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra