![]() |
|
T mobile TV GOMěl jsem na zkoušku ten jejich sportovní balíček. Rychlost mám 100 Mb/s, ale treba Nova sport mi co se obrazu týče přišla katastrofální. Jakou máte vy zkušenost? |
sajfa
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 170 |
![]() |
|
RE: T mobile TV GOJá mám také obraz nekvalitní, ale dával jsem to na vinu pomalému netu. Uvažuji o satelitní příjmu.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
@sajfaNeni to u tebe. Ja jsem si to take zkusil. Tmobile GO a O2TV.Tmobile GO je to tragedie, obraz se sekal. A pak jsem zkusil O2TV pro porovnani obraz neco jinyho.Lepsi kvalita, prepinani programu, atd. Ale zase je lepsi Tmobile GO oproti O2TV, kdyz to chces zrusit. U Tmobile Go to jde na jejich strankach(Tmobile GO) uplne v poho. Ale O2TV to je mazec. Absolutne to tam nejde a musis na prodejnu a zrusit to tam. To nechapu a jeste kdyz jsem si O2TV objednaval pres web tak musis u nich ofocovat obcanku. To nikde neni, a to jsem mel treba Sledovani tv nebo Lepsi tv. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 638 |
![]() |
|
RE: T mobile TV GOjooo O2 TV to je firma jsem u nich pres mobil 20let na smlouvu a pri zrizovani O2 TV mi napsali ze o me nic nevedi ze me neznaj a ze potrebujou ofotit tu obcanku.to je fakt extrem.![]() jinak tedy internetova Tmob ma opravdu spatny obraz a je potreba poridit satelitni. |
medard 1
Registrace: 2/2021 Příspěvků: 2 160 |
![]() |
|
RE: T mobile TV GOTmobile tv go je katastrofální. Zvlášť přes STB. |
Janopak
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: T mobile TV GOu mě o2tv v pohodě a spokojenost platba za 100mb internet,o2tv stříbrná,tarif se 3 gb dat, rodinné sledování 1200kč víc mi slevit nechtějí zatím.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 985 |
![]() |
|
![]() |